Wednesday, April 17, 2024
HomeSportGigi Becali dorește să scape de Andrea Compagno și anunță că nu...

Gigi Becali dorește să scape de Andrea Compagno și anunță că nu mai vrea să-l aibă la FCSB

Gigi Becali dorește să scape de Andrea Compagno și anunță că nu mai vrea să-l aibă la FCSB

Patronul FCSB, Gigi Becali, a luat decizia de a renunța la serviciile atacantului italian Andrea Compagno și caută să îl vândă cu orice preț. Compagno a fost adus la echipă în vara anului 2022, cu o sumă de transfer de 1,5 milioane de euro. Cu toate acestea, Becali și-a exprimat dezamăgirea față de performanțele atacantului și nu mai consideră că acesta mai poate aduce plus valoare echipei.

O ofertă unică pentru Andrea Compagno

În ciuda faptului că situația lui Compagno la FCSB pare a fi una complicată, există o singură ofertă pe care atacantul italian o mai are la dispoziție în acest moment. Echipa Aktobe din Kazahstan îi propune un salariu anual de 400.000 de euro, prin intermediul unui contract pe doi ani. Astfel, suma totală ar ajunge la 1 milion de euro în doi ani. Această informație a fost dezvăluită de Horia Ivanovici în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

“Este vorba de un milion de euro pentru doi ani de contract, la care s-au adăugat și bonusuri. Cu toate acestea, există o problemă legată de faptul că soția jucătorului este însărcinată și nu dorește să se mute în Kazahstan. Din acest motiv, există discuții și există șanse ca Gigi Becali să se păstreze pe lângă Compagno până în vară”, a dezvăluit Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali anunță despărțirea de Compagno

După victoria în fața Universității Craiova cu scorul de 3-0, Gigi Becali a declarat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA că nu mai dorește să aibă de-a face cu Andrea Compagno și îl pune pe lista neagră a echipei. Becali subliniază că prețul de transfer al atacantului este de 150.000 – 200.000 de euro și că diversi antrenori și echipe își doresc serviciile acestuia.

“Nu mă mai interesează de Compagno. Nu este problema mea să-i găsesc o echipă. Este un preț mic, 150.000 – 200.000 de euro. Când nu-l mai vreau, să-l ia încălzitorul, să-l ia oricine. La revedere! Uită-l, uită-l!” a afirmat Gigi Becali în emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Compagno își exprimă dezacordul cu decizia lui Becali

Andrea Compagno a atras atenția asupra sa încă de la momentul transferului la FCSB. Cu toate acestea, performanțele sale nu au fost pe măsura așteptărilor și acest lucru a dus la nemulțumirea patronului echipei, Gigi Becali. Într-un interviu acordat FANATIK, Compagno a vorbit despre critici și despre decizia lui Becali de a-l transfera.

“Când am venit la FCSB, Becali a spus că vrea un atacant care să provoace concurență, acum spune că vrea altcineva în locul meu. Acestea sunt alegerile pe care le face, iar eu respect decizia lui. Eu nu am venit să îi fur banii lui Becali sau să stau în vacanță aici”, a declarat Compagno în cadrul interviului.

Așadar, relația dintre Andrea Compagno și Gigi Becali a ajuns la un punct critic, cu o despărțire aproape inevitabilă. Este de așteptat ca în perioada următoare să se clarifice situația jucătorului și să se decidă dacă acesta va pleca sau va rămâne în continuare la FCSB.

———————————————-TAGS——————————————————- Andrea Compagno; Gigi Becali; FCSB; patron; transfer; Kazahstan; salariu; concediere; despărțire; nemulțumire; interviu.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments