Tuesday, April 16, 2024
HomeSportGigi Becali, dispus să vândă Palatul pentru o lovitură financiară impresionantă

Gigi Becali, dispus să vândă Palatul pentru o lovitură financiară impresionantă

Gigi Becali, dispus să vândă Palatul pentru o lovitură financiară impresionantă

Surse apropiate lui Gigi Becali au dezvăluit că acesta era gata să își vândă celebrul Palat de pe Aleea Alexandru, oferindu-i astfel o lovitură financiară impresionantă. Potrivit informațiilor oferite în exclusivitate de FANATIK, un potențial cumpărător era dispus să ofere suma de 23 de milioane de euro pentru proprietatea magnatului. Cu toate acestea, afacerea nu s-a finalizat, deoarece Gigi Becali refuza să vândă sub prețul de 25 de milioane de euro.

Detalii senzaționale au ieșit la iveală în urma declarațiilor lui Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Acesta a afirmat în exclusivitate pentru emisiunea “MAX Profețiile lui Mitică” că el i-a adus un client interesat de achiziționarea Palatului lui Gigi Becali și chiar îl peșterea ca fiind dispus să ofere suma de 23 de milioane de euro.

Totuși, discuțiile nu au dus la o tranzacție, deoarece patronul FCSB a refuzat să accepte oferta inițială și a declarat că este dispus să vândă doar pentru 25 de milioane de euro. 

Ambasada unei țări străine se arată interesată de achiziționarea Palatului, însă negocierile au fost întrerupte în momentul în care Gigi Becali a solicitat o sumă mai mare decât cea stabilită inițial. Deși oferta era una fixă, patronul FCSB a cerut mai mulți ani, iar negocierile s-au năruit.

La emisiunea “MAX Profețiile lui Mitică”, Dragomir a oferit mai multe detalii: “Eu i-am dus client cu 23 de milioane și nu a vrut să îl dea fără 25, pentru 2 milioane nu a vrut să îl vândă. Întreabă-l dacă e corect și spune adevărul. I-am dus un ambasador care îi dădea 23 de milioane, știi că la ambasade au sume fixe. Uite mă, ți-a dat 23 de milioane că așa a aprobat Guvernul țării respective. Palatul sub 25 de milioane nu se vinde.”

Dragomir a continuat enumerând detalii amuzante despre situația creată în urma tranzacției ratate: “L-a dat fetelor, toate trei fetele îl stăpănesc. A doua zi după ce a făcut actele am jucat table cu el, pe o grămadă de bani”.

Gigi Becali ține cu dinții de Palatul său

Gigi Becali a refuzat cu tărie să vândă Palatul său lui Simion Apreutesei, un potențial cumpărător interesat de proprietate. Acesta i-a dezvăluit lui Dragomir despre intenția sa de a achiziționa toate elementele “de marcă” ale lui Becali și a încercat să îl convingă să îi vândă Palatul.

Becali a vorbit cu admirație despre Apreutesei, lăudându-i afacerile și spunând că îl consideră un băiat de treabă și un mare calități. Cu toate acestea, magnatul a refuzat oferta, afirmând că nu poate renunța la proprietate pentru o astfel de sumă. Acesta a stabilit că nu va accepta mai puțin de 25 de milioane de euro pentru Palatul său.

După refuzul lui Gigi Becali, Simion Apreutesei a încercat să negocieze și să ofere o soluție alternativă. El i-a spus lui Becali că poate plăti suma de 10 milioane de euro și să rămână în continuare în Palat, fără a fi deranjat. Apreutesei a dorit ca Palatul să devină proprietatea sa și a oferit lui Becali actiuni în schimbul acestuia.

Discuțiile dintre cei doi s-au încheiat însă într-un impas, deoarece Gigi Becali a subliniat că diferența de abordare în ceea ce privește conducerea și proprietatea unei echipe de fotbal reprezintă o problemă majoră. El crede în conceptul de patron unic și nu este dispus să împărtășească deciziile și responsabilitățile cu altcineva.

“Da mă, da cum? Eu vreau să fiu acolo cu dumneata. I-am zis băi tată nu-i corect, la fotbal știi cum e, ori ești patron tu, ori socios. Ori milioane de oameni care fac cotizație, ori un singur patron”,a declarat Becali într-un final.

Așadar, Palatul lui Gigi Becali a rămas în posesia sa, deoarece niciuna dintre afacerile propuse nu i-au satisfăcut cerințele financiare și personale. Despre o potențială vânzare a luxoasei proprietăți se va mai discuta în viitor, în funcție de oferte și poziția lui Becali în acea perioadă.

Articol scris de: John Doe

TAGS: Gigi Becali, Palatul, Simion Apreutese, Mitică Dragomir

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments