Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportGigi Becali dezvăluie oferta primită de Florinel Coman și suma pe care...

Gigi Becali dezvăluie oferta primită de Florinel Coman și suma pe care o dorește

Gigi Becali dezvăluie oferta primită de Florinel Coman și suma pe care o dorește

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a dezvăluit că a primit o ofertă pentru mijlocașul Florinel Coman din Argentina. Cu toate acestea, Becali a afirmat că nu este prea îngrijorat de plecarea jucătorului și a refuzat oferta de cinci milioane de euro. Acesta a dezvăluit că suma pe care și-ar dori s-o primească pentru internaționalul român este de zece milioane de euro.

Oferta care putea duce la plecarea lui Florinel Coman

Un club din Argentina a făcut o ofertă pentru Florinel Coman în perioada de mercato din iarnă. Suma propusă era de cinci milioane de euro, care corespundea clauzei de reziliere a jucătorului. Cu toate acestea, Gigi Becali a dezvăluit că el dorește să primească zece milioane de euro pentru transferul lui Coman.

Acesta a avut o discuție cu mijlocașul după ce a fost anunțat despre oferta venită din Argentina. Florinel Coman a abordat subiectul cu Becali și a vrut să știe opinia acestuia. Patronul FCSB i-a explicat că preferă ca jucătorul să rămână la echipă și să evolueze într-un campionat puternic din Europa.

Gigi Becali nu ar fi refuzat cele cinci milioane de euro

Deși a refuzat oferta de cinci milioane de euro pentru Florinel Coman, Gigi Becali recunoaște că aceasta ar fi fost o sumă considerabilă. Jucătorul câștigă în prezent 30.000 de euro pe lună la FCSB și se bucură de un apartament de lux în București, unde locuiește împreună cu familia sa.

Patronul FCSB a subliniat faptul că își dorește ca echipa să se descurce și fără Coman, dar că acesta ar aduce un plus de valoare și ar face lucrurile mai ușoare pentru trupa lui Elias Charalambous. Becali a menționat că FCSB are șanse să se califice în Champions League și că Florinel Coman ar avea oportunitatea de a evolua la o echipă mare din Europa.

Gigi Becali a vorbit despre importanța jucătorilor și a subliniat că o echipă nu stă doar într-un jucător sau doi. Cu toate acestea, el recunoaște că plecarea unui talent precum Coman ar fi un semnificativ gol în echipa FCSB.

Vezi mai multe informatii despre Florinel Coman pe FANATIK.RO

Pentru a afla mai multe despre Florinel Coman și despre toate detaliile ofertei respinse de Gigi Becali, poți accesa articolul complet pe FANATIK.RO. Acolo vei găsi toate informațiile actualizate despre transferurile și evoluțiile jucătorului.

Pentru a fi la curent cu știrile din SuperLiga și pentru a urmări emisiunea FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni, marți și vineri, poți accesa site-ul FANATIK.RO. Acolo vei găsi toate informațiile de ultimă oră despre competiția de fotbal și noutăți despre jucători și echipe.

Citește și:

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments