Wednesday, April 17, 2024
HomeSportGigi Becali dezvăluie echipele pe care le vrea FCSB în play-off

Gigi Becali dezvăluie echipele pe care le vrea FCSB în play-off

Gigi Becali dezvăluie echipele pe care le vrea FCSB în play-off

Echipele cu care Gigi Becali își dorește ca FCSB să se bată în play-off au fost dezvăluite la FANATIK SUPERLIGA. Dani Coman, fostul portar al Rapidului și comentator la aceeași emisiune, a oferit ulterior un răspuns despre declarațiile patronului liderului.

Dani Coman rămâne neutră față de preferințele lui Gigi Becali

Dani Coman, la FANATIK SUPERLIGA, a comentat declarațiile lui Gigi Becali, neafectat de preferințele acestuia. El a declarat că este motivat să câștige indiferent de adversarul pe care îl întâlnesc, fie că este vorba de FCSB, Rapid sau oricare altă echipă. Cu siguranță, jucătorii vor demonstra în teren determinarea de a juca fotbal, totul cu gândul la play-off.

Președintele lui Hermannstadt, echipă aflată pe locul șase în clasament cu 34 de puncte după 25 de etape, are un obiectiv clar pentru a ajunge în play-off: trebuie să obțină 9 puncte din cele 5 meciuri rămase. Dacă vor reuși să le obțină, vor demonstra că își merită locul în clasament, iar în caz contrar, se vor lupta cu celelalte echipe pentru a evita retrogradarea.

Dani Coman, încrezător în echipa Hermannstadt, dar cu un program infernal în ultimele cinci etape

Dani Coman a subliniat la FANATIK SUPERLIGA programul dificil al echipei Hermannstadt în ultimele cinci etape ale sezonului regulat. Aceștia vor juca împotriva unor echipe grele precum Rapid, FC U Craiova, Dinamo, Oțelul și CFR Cluj. Chiar dacă au obținut victorii împotriva unor formații puternice precum Craiova sau CFR, toate meciurile sunt grele și prezintă provocări pentru echipă. Jucătorii sunt conștienți de importanța acestor partide și sunt determinați să obțină rezultate pozitive.

În acest moment, șase echipe se află în lupta pentru ultimul loc în play-off: Hermannstadt, Sepsi, U Cluj, Petrolul, Oțelul, UTA și FC U Craiova 1948. Cele șase formații sunt despărțite de doar 4 puncte, ceea ce evidențiază nivelul de echilibru al competiției.

Gigi Becali susține includerea echipei Hermannstadt în play-off-ul SuperLiga

Gigi Becali și-a dezvăluit preferințele și a menționat că își dorește includerea Hermannstadt și a echipei OSK în play-off. El apreciază determinarea și ambiția echipei Hermannstadt, afirmând că aceștia se bat pe bune și nu se lasă influențați de alte factori. De asemenea, a lăudat ambițiile ungurilor din echipă, demonstrând un respect pentru adversarii lor. Gigi Becali vede în aceste echipe valoarea și potențialul de a face o figură frumoasă în play-off.

Dani Coman explică de ce Gigi Becali a inclus Hermannstadt în preferințele sale pentru play-off

TAGS: FCSB; Gigi Becali; Dani Coman; play-off; Hermannstadt; Rapid; FC U Craiova; Dinamo; Oțelul; CFR Cluj; Sepsi; U Cluj; Petrolul; UTA; OSK; SuperLiga
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments