Thursday, May 23, 2024
HomeSportGigi Becali dezvăluie cine sunt fundașii centrali decisivi pentru FCSB

Gigi Becali dezvăluie cine sunt fundașii centrali decisivi pentru FCSB

Gigi Becali dezvăluie cine sunt fundașii centrali decisivi pentru FCSB

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, a analizat în detaliu performanța jucătorilor săi după victoria cu Sepsi Sfântu Gheorghe. El a lăudat în mod special fundașii centrali Dawa și Ngezena, pe care îi consideră jucătorii cheie ai echipei. Potrivit declarațiilor sale, cei doi africanii demonstrează un spirit de sacrificiu impresionant, arătând că sunt gata să se arunce în fața oricărei mingi, chiar și cu riscul de a se accidenta. Gigi Becali îi numește “fundașii pe viață și pe moarte” și evidențiază faza în care aceștia s-au aruncat pentru a respinge o lovitură periculoasă a adversarului.

Într-o emisiune FANATIK SUPERLIGA, la care a participat în direct, Gigi Becali a făcut comentarii îndrăznețe despre jocul echipei sale. El remarcă faptul că fundașii centrali joacă acum mai simplu, fără să rămână blocați în pasele laterale sau fazele de construcție a jocului. Patronul FCSB subliniază că, în momentul în care primește mingea, trebuie să o dea în afara terenului, într-un aut. Este evident că strategia lui Becali este axată pe siguranță și eliminarea riscurilor.

Totuși, Gigi Becali nu uită de fostul cuplu de fundași centrali, format din Szukala și Varela, pe care îi consideră cel mai bun. Cu toate acestea, el crede că Dawa și Ngezena au potențialul de a depăși performanțele celor doi, având o forță și o viteză excepționale. Becali afirmă că, dacă aceștia vor continua să joace împreună timp de un an, vor reuși să devină cel mai bun cuplu de fundași centrali din istoria clubului. În plus, el punctează faptul că Dawa are o putere incredibilă și poate să își răstoarne adversarii în teren, comparându-l cu Haaland, unul dintre cei mai puternici și influenți atacanți din fotbalul european.

O altă dezvăluire surprinzătoare a lui Gigi Becali este legată de șansele reduse ale lui Vlad Chiricheș de a mai juca în echipa FCSB. Chiricheș, care a avut o serie de accidentări în ultima perioadă, speră să revină în echipa de bază, dar finanțatorul echipei consideră că acest lucru este puțin probabil. Becali susține că, în fața panterelor, așa cum îi numește el pe fundașii centrali ai echipei, Chiricheș nu are cum să intre în echipă. Cu toate acestea, Gigi Becali a propus lui Chiricheș să fie antrenor-jucător și să rămână în club și din vară în această dublă calitate.

În concluzie, fundașii centrali Dawa și Ngezena au primit o apreciere specială din partea lui Gigi Becali, care a evidențiat calitățile lor excepționale, precum forța și viteza. Aceste calități îi fac pe cei doi jucători cruciale pentru echipa FCSB, iar Becali este convins că, dacă vor continua să joace împreună, vor deveni cel mai bun cuplu de fundași centrali din istoria clubului. În același timp, șansele lui Vlad Chiricheș de a reveni în echipa de start par a fi reduse, având în vedere nivelul performanțelor actuale și concurența acerbă din echipă.

Tags:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments