Sunday, June 23, 2024
HomePoliticaGeorge Simion anunță că va găsi cel mai bun candidat pentru AUR...

George Simion anunță că va găsi cel mai bun candidat pentru AUR în cursa prezidențială

George Simion anunță că va găsi cel mai bun candidat pentru AUR în cursa prezidențială

Actorul și liderul AUR, George Simion, a anunțat că va iniția o cursă internă în partid pentru a identifica cel mai bun candidat al AUR pentru alegerile prezidențiale din România. Această cursă internă este prevăzută să se încheie pe 16 iunie, când liderul partidului va anunța numele final al candidatului care va reprezenta AUR în cursa electorală.

Decizia vine ca urmare a criticilor la adresa actorului Dan Puric, care s-a declarat candidatul AUR la alegerile prezidențiale. Criticile au fost aduse de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care consideră că Puric reprezintă un pericol pentru democrație. În acest context, George Simion a luat apărarea posibilului candidat al AUR și a afirmat că Dan Puric este o adevărată valoare a neamului românesc.

Simion susține că Dan Puric are toate calitățile necesare pentru a înfrunta contracandidații săi și a obține victoria în cadrul alegerilor prezidențiale. Liderul AUR apreciază calitățile de orator ale lui Puric, abilitatea sa de a folosi limba română și capacitățile de a aduce argumente care să atragă majoritatea românilor. George Simion îl consideră pe Dan Puric un frate mai mare, care apără valorile pe care și el le susține de mulți ani.

Declarată în cadrul unei emisiuni la Realitatea Plus, poziția lui George Simion vine în urma anunțului făcut de Dan Puric după un spectacol intitulat “Votați-mă”. În cadrul acestui spectacol, Puric a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale și că are sprijinul politic al lui George Simion și al partidului AUR.

Pe de altă parte, criticile jurnalistului Cristian Tudor Popescu au fost foarte dure în legătură cu această posibilă candidatură a lui Dan Puric. Popescu susține că AUR și-a găsit “Vadimul” în Puric, făcând referire la trecutul politic al lui Corneliu Vadim Tudor. Jurnalistul îl caracterizează pe Puric drept un histrion bun, dar fără consistență sau anvergură. Popescu consideră că Puric este extrem de cultos și creștinopat de extremă dreaptă, comparându-l astfel cu Corneliu Vadim Tudor.

În ciuda criticilor primite, Dan Puric a răspuns printr-o declarație în care face referire la o întâlnire cu un nebun, pe care îl consideră asemănător cu jurnalistul. Puric își afirmă candidatura și susține că este președinte de mult timp, sugerând că ceilalți nu au observat acest lucru.

În concluzie, AUR se pregătește să intre în cursa prezidențială cu un candidat puternic, iar George Simion dorește să găsească cel mai bun reprezentant al partidului în alegerile din România. Lupta pentru președinție se anunță una interesantă, iar numele final al candidatului AUR va fi anunțat pe 16 iunie.

TAGS: Actor, AUR, George Simion, Dan Puric, prezidențiale, alegeri prezidențiale

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General