Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportGeorge Pușcaș caută o echipă pentru a fi convocat în lotul pentru...

George Pușcaș caută o echipă pentru a fi convocat în lotul pentru EURO 2024

George Pușcaș caută o echipă pentru a fi convocat în lotul pentru EURO 2024

Atacantul naționalei României, George Pușcaș, este în căutarea unei echipe unde să poată juca constant în următoarele luni. Scopul său este de a convinge selecționerul Edi Iordănescu să-l convoace în lotul pentru Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania, în perioada 14 iunie – 14 iulie.

George Pușcaș este dorit la echipa Bari din Serie B

Conform informațiilor apărute pe site-ul tuttomercatoweb.com, citând Corriere del Mezzogiorno, se pare că George Pușcaș se va transfera la echipa Bari. Această mutare prinde tot mai mult contur, mai ales că Bari ocupă locul 11 în clasamentul Serie B.

Jurnaliștii italieni susțin că numele fotbalistului român este tot mai prezent în discuțiile de ultimă oră la clubul Bari, unde Pușcaș a mai evoluat în sezonul 2015-2016.

Există și varianta ca George Pușcaș să fie împrumutat la Empoli

Pe de altă parte, cotidianul Corriere dello Sport menționează că George Pușcaș ar putea continua să joace în Serie A. Se pare că există interes din partea echipei Empoli, care se află pe penultimul loc în clasamentul Serie A, fiind la doar două puncte distanță de Cagliari, echipa aflată deasupra liniei retrogradării.

Empoli, având cel mai slab atac din campionat, ar dori să-l aducă pe Pușcaș sub formă de împrumut până la finalul sezonului, pentru a-și consolida linia ofensivă.

O altă echipă interesată de George Pușcaș este Spezia, echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării în Serie C.

Pușcaș a avut un timp de joc limitat la Genoa

Deși mai are contract cu Genoa până în iunie 2026, George Pușcaș dorește să se mute la o altă echipă, întrucât în primul tur al campionatului a avut doar opt apariții în tricoul echipei. Timpul total de joc al atacantului în acele meciuri a fost de doar 184 de minute.

Cu toate acestea, Pușcaș a avut prestații remarcabile la echipa națională a României. A marcat nu mai puțin de 11 goluri în cele 39 de selecții pe care le-a avut. Debutul său în națională a avut loc pe 31 mai 2018, într-un meci amical contra selecționatei din Chile, pe care România a câștigat-o cu scorul de 3-2.

Unul dintre cele mai importante goluri marcate de Pușcaș pentru naționala României a fost cel din meciul decisiv contra Israelului, din preliminariile EURO 2024. Acest gol a adus echilibrul pe tabelă în partida disputată pe 18 noiembrie la Felcsut, Ungaria și s-a încheiat cu victoria tricolorilor, scor 2-1.

  • George Pușcaș a marcat 11 goluri pentru echipa națională a României
  • George Pușcaș are 39 de selecții la naționala României, debutând pe 31 mai 2018 într-un meci amical cu Chile

TAGS:

George Pușcaș, naționala României, Campionatul European 2024, Serie B, Bari, Empoli, Genoa, Serie A, Spezia, retrogradare Serie C

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments