Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateGeniusul Karinei Bloj - O poveste de succes și perseverență în educație

Geniusul Karinei Bloj – O poveste de succes și perseverență în educație

Geniusul Karinei Bloj – O poveste de succes și perseverență în educație

Recent absolvită a Colegiului Agricol „Traian Săvulescu” din Târgu Mureș, Karina Bloj s-a remarcat drept șefa promoției de elevi. Cu un efort susținut și o dedicare exemplară, această absolventă a specializării Tehnician în activități economice a reușit să încheie cei patru ani de studii liceale cu o medie impresionantă de 9,56. Planurile sale de viitor se axează pe continuarea studiilor la Facultatea de Economie și Drept a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș.

Într-un interviu exclusiv, Karina Bloj a dezvăluit că a parcurs gimnaziul la Școala Gimnazială Ibănești Pădure și Dulcea, respectiv la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Târgu Mureș. Despre alegerea Colegiului Agricol „Traian Săvulescu”, Karina a mărturisit că inițial nu era prima ei opțiune, însă acum consideră că a fost cea mai inspirată decizie, recomandându-l și altor elevi pentru perspectiva unică pe care o oferă.

În ceea ce privește media sa de liceu, Karina a punctat cu claritate că aceasta s-a situat la nivelul remarcabil de 9,56. Descriindu-și experiența de liceană, tânăra a subliniat cuvinte precum prietenie, învățare și distracție, reflectând atmosfera pozitivă și valorile pe care le promovează.

Întrebată despre dificultățile întâmpinate pe drumul către poziția de șefă de promoție, Karina Bloj a recunoscut că nu a fost un traseu ușor, dar că determinarea și munca susținută au fost cheile succesului său. Despre importanța notelor în raport cu experiența și competențele acumulate, Karina a subliniat că un echilibru între aceste elemente este esențial pentru dezvoltarea personală și profesională pe termen lung.

Cât despre hobby-urile sale, Karina Bloj se implică activ în activități de voluntariat, iar ca pasiune personală se destăinuie în realizarea de produse cosmetice și manichiură, confirmând astfel diversitatea intereselor sale și abilitățile practice.

Secretele succesului după cum le descrie Karina sunt munca susținută, interesul sincer și implicarea totală în proiectele și obiectivele stabilite. Cei care au sprijinit-o în această călătorie au fost membrii familiei, cu dragoste și susținere constantă.

În ceea ce privește viitorul său, Karina Bloj are planuri mari, plănuind să-și continue studiile la Facultatea de Economie și Drept a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș, urmărind astfel o carieră de succes în domeniul economiei și dreptului.

Autor: Alexandra BORDAȘ

TAGS: Karina Bloj

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General