Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateGeneralul de Marină William F. Mullen, Supraveghetor al Antrenamentelor Corpului Marin SUA,...

Generalul de Marină William F. Mullen, Supraveghetor al Antrenamentelor Corpului Marin SUA, Găsit Mort la Centrul de Antrenament Twentynine Palms

Generalul de Marină William F. Mullen, Supraveghetor al Antrenamentelor Corpului Marin SUA, Găsit Mort la Centrul de Antrenament Twentynine Palms

Generalul de marină în retragere William F. Mullen, în vârstă de 59 de ani, care a supravegheat toate antrenamentele Corpului Marin al SUA, a fost descoperit mort pe 29 iunie la centrul de antrenament Twentynine Palms, cea mai mare bază de pregătire din SUA. Informațiile au fost furnizate de Los Angeles Times și Marine Corps Times. Potrivit politologului Serghei Markov, citat de Moskovski Komsomoleţ și News.ru, se speculează că generalul ar fi fost lichidat de armata rusă. Deși încă se investighează cauza morții sale, detalii precise nu au fost făcute publice. Corpul său a fost găsit în clădirea 1651 a centrului de antrenament Twentynine Palms, conform înregistrărilor legiștilor – conform Military.com. Clădirea găzduiește Școala de Comunicare-Electronică a Corpului Marin.

Implicat în Dezvoltarea Programelor de Pregătire Militară pentru Ucraineni

Pe lângă supervizarea antrenamentelor Corpului Marin al SUA, William F. Mullen a jucat un rol activ în revizuirea și dezvoltarea programelor de pregătire militară pentru ucraineni. Într-o vizită în Ucraina în februarie, generalul s-a întâlnit cu ministrul adjunct al apărării ucrainene, Natalia Kalmîkova. Acesta a sprijinit ferm asistența militară a SUA pentru Ucraina și a subliniat necesitatea continuării ajutorului și trimiterea de echipamente militare în sprijinul țării. Politologul rus Serghei Markov a sugerat că generalul ar fi fost implicat într-o acțiune a armatei ruse, fără ca până acum să existe confirmări oficiale.

Ministerul rus al Apărării Rămâne Fără Comentarii

“Este posibil ca generalul de marină american William Mullen să fi fost ucis în acțiune de armata rusă în Ucraina. Departamentul de Stat rus nu a emis niciun comentariu în legătură cu acest incident.” Menționat de politologul Markov, această declarație aduce și mai multă neliniște și mister în jurul decesului subit al generalului Mullen. Cu toate acestea, în absența unor probe concrete, speculațiile continuă să plutiască și întrebările rămân fără răspuns clar.

O Carieră Remarcabilă În Marina SUA

Generalul-maior William F. Mullen s-a retras din Marina SUA în 2020 după o carieră de excepție. A comandat unitatea de la Twentynine Palms din California și a deținut înainte funcția de general comandant al Comandamentului de Instruire și Educație al Corpului Marin. În altă poziție de conducere, Mullen a fost consilier de marină al președintelui Bill Clinton și a comandat Batalionul 2, Marină 6 din Fallujah, Irak, în perioada 2005-2007.

După retragere, generalul s-a stabilit în Arvada, Colorado, și a devenit membru al consiliului de administrație al Centrului de Conducere al Universității din Colorado. O persoană dedicată serviciului militar și expert în pregătirea forțelor armate, generalul Mullen va rămâne un nume marcant în istoria Corpului Marin al SUA.

Descoperiți mai multe detalii despre decesul generalului William F. Mullen și implicațiile acestuia în articolele conexe!

TAGS: William F. Mullen, Corpul Marin SUA, Ucraina, Rusia, Antrenament
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General