Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeActualitateGeanina Ilieș revine la TV în noul său proiect la Antena Stars

Geanina Ilieș revine la TV în noul său proiect la Antena Stars

Geanina Ilieș revine la TV în noul său proiect la Antena Stars

  • Fosta prezentatoare de la Antena 1, Geanina Ilieș, a anunțat cu bucurie că se întoarce în lumea televiziunii. Aceasta a semnat un contract cu Antena Stars și va face parte din echipa acestui post TV. După o pauză lungă, Geanina revine pe micul ecran și se pregătește să prezinte jurnalul de știri la Antena Stars.
  • Decizia lui Geanina Ilieș de a se întoarce în televiziune a fost primită cu entuziasm de către fani. Aceștia au așteptat cu nerăbdare momentul în care vor putea vedea din nou prezentatoarea la TV. Geanina este extrem de încântată să revină la pupitrul știrilor și să lucreze alături de echipa dinamica a Antenei Stars.
  • Geanina Ilieș și-a exprimat entuziasmul față de noul proiect într-un interviu acordat exclusiv pentru Spynews.ro. Prezentatoarea a afirmat că experiența sa de la Observatorul Antenei 1 și de la emisiunile pe care le-a moderat în trecut îi vor permite să aducă o amprentă frumoasă în cadrul știrilor Antenei Stars.
  • Vestea că Geanina Ilieș se întoarce la TV a fost primită cu entuziasm nu doar de către fani, ci și de către colegii săi. Echipa Antenei Stars, dar și alte personalități din lumea media au felicitat-o pe Geanina pentru alegerea făcută și i-au transmis că o așteaptă cu nerăbdare în nooul proiect.
  • Geanina Ilieș va începe să prezinte știrile la Antena Stars începând cu luna februarie. Prezentatoarea și-a dedicat 15 ani carierei televizate, timp în care a prezentat Observatorul de Weekend la Antena 1 și a participat în emisiunea “Ferma vedetelor”. După o perioadă în care s-a retras din lumina reflectoarelor, Geanina a decis că este momentul să se întoarcă.

Geanina Ilieș și-a exprimat entuziasmul pe rețelele de socializare

Pe contul său de Instagram, Geanina Ilieș a postat un mesaj prin care și-a anunțat fanii că se va întoarce la pupitrul știrilor. Prezentatoarea a transmis gândurile sale cu mare bucurie și a accentuat faptul că este încântată să se întoarcă în familia Antenei. Mesajul a fost primit cu entuziasm de către fani, care i-au transmis felicitări și le-au spus că o așteaptă cu nerăbdare să o vadă.

“Este momentul dezvăluirilor! Și acum, pentru că mai sunt doar câteva zile până ne vom revedea pe micile ecrane, cu mare bucurie vă anunț că mă voi reîntoarce la pupitrul știrilor. Sunt încântată să revin, în familia Antenei. Vă îmbrățisez!” a scris Geanina Ilieș pe Instagram.

Fanii au fost foarte entuziasmați de vestea întoarcerii prezentatoarei la TV și i-au transmis numeroase mesaje de felicitare și încurajare. Aceștia au afirmat că așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe Geanina în noul proiect și au menționat că prezentatoarea este una dintre cele mai frumoase din lumea televiziunii.

Cariera și activitățile Geaninei Ilieș în afara televiziunii

După ce s-a retras din televiziune, Geanina Ilieș și-a dedicat timpul și atenția afacerilor sale. Aceasta a declarat că a ales să se concentreze pe alte aspecte ale vieții sale și să se dezvolte în afara mediului televizat.

Timp de 15 ani, Geanina Ilieș a fost prezentatoare TV și a colaborat cu mai multe posturi de televiziune, printre care Antena 1 și PRO TV. De-a lungul carierei sale, a prezentat diverse emisiuni și a participat în competiții precum “Ferma vedetelor”.

După ce a încheiat colaborarea cu PRO TV, Geanina Ilieș și-a concentrat atenția pe propriile afaceri. Aceasta a afirmat că este într-o perioadă de schimbare și că se concentrează pe dezvoltarea personală și profesională.

„Cel puțin în perioada asta sunt într-o schimbare la nivel psihic. Cred că toți trecem după o anumită vârstă prin asta, începem să gândim altfel, nu știu, cred că ne maturizăm! Știm exact ce vrem de la viață! Începem să ne iubim mai mult, ne respectăm mai mult și începem să prioritizăm toate lucrurile pe care le vrem pentru noi. Acum îmi doresc sănătate, liniște sufletească, în rest, mi le fac eu pe toate!”, a declarat Geanina Ilies pentru Click!.

HIGHLIGHTS:

TAGS: Geanina Ilieș, Antena Stars, știri, TV, prezentatoare

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments