Tuesday, April 16, 2024
HomePoliticaGabriela Firea refuză propunerea de a se alătura Pro România

Gabriela Firea refuză propunerea de a se alătura Pro România

Gabriela Firea refuză propunerea de a se alătura Pro România

Intr-un interviu acordat în exclusivitate pentru Realitatea Plus, Gabriela Firea a dezvăluit că fostul premier Victor Ponta a încercat să o racoleze în partidul Pro România. Cu toate acestea, Firea a refuzat ofertele și s-a simțit trădată de acest demers.

Potrivit dezvăluirilor făcute de Firea, ponta a abordat-o direct și prin intermediul altor colegi atunci când ea era în funcția de primar al Capitalei și avea anumite nemulțumiri față de PSD. Ponta a încercat să o convingă să se alăture echipei Pro România. Firea a fost foarte clară în privința alegerilor sale și a afirmat că nu poate părăsi partidul și, dacă va pleca, va pleca „acasă”. Asta a fost discuția pe care a avut-o cu Ponta și colegii săi din PSD.

Firea a mărturisit că nu a înțeles cu adevărat de ce, acum trei ani, Ponta și Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, s-au aliat împotriva PSD-ului la nivelul Capitalei. Ea susține că relația sa cu Ponta a fost strict politică și că nu a avut o legătură personală apropiată cu acesta, spre deosebire de relația pe care o are cu Negoiță și familia acestuia, pe care o consideră una caldă și prietenoasă.

Firea a lucrat ca purtător de cuvânt al campaniei electorale a lui Ponta în alegerile prezidențiale din 2014, chiar dacă era însărcinată cu al treilea copil al său, Zian. Ea a mărturisit că a suferit profund după înfrângerea lui Ponta și a simțit ca și cum ar fi fost ea însăși candidatul.

Aceste dezvăluiri ale Gabrielei Firea au stârnit un val de reacții în mediul politic și au readus în atenția publicului disputa dintre Victor Ponta și PSD. Este de așteptat ca această poveste să aibă repercusiuni în relațiile politice și să aducă noi lumini asupra unor evenimente din trecut.

Reacții la dezvăluirile Gabrielei Firea

Deși nu este o surpriză faptul că Victor Ponta a încercat să o racoleze pe Gabriela Firea în partidul său, dezvăluirile acesteia au stârnit controverse în rândul politicienilor și jurnaliștilor.

Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății și apropiat al lui Victor Ponta, a declarat că acțiunile acestuia pot fi interpretate ca o trădare la adresa partidului și că ar trebui luate măsuri în acest sens. Bănicioiu consideră că Ponta ar trebui să se concentreze pe reconstruirea PSD-ului, în loc să încerce să atragă membri importanți din partid în Pro România.

Pe de altă parte, susținătorii lui Firea au apreciat că aceasta a avut curajul să refuze o ofertă tentantă și să rămână loială partidului său. Ei consideră că gestul său demonstrează că Firea este o persoană de încredere și că are interesele partidului în prim-plan.

Așteptăm cu interes reacțiile oficialilor din PSD și din partidul Pro România și evoluția situației politice în urma acestor dezvăluiri.

TAGS:

Gabriela Firea Victor Ponta Pro România PSD Robert Negoiță
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments