Saturday, May 18, 2024
HomeActualitateGabriela Firea, Proaspătul Fost Primar, Reapare pe Scenă cu Noi Sondaje Politice

Gabriela Firea, Proaspătul Fost Primar, Reapare pe Scenă cu Noi Sondaje Politice

Gabriela Firea, Proaspătul Fost Primar, Reapare pe Scenă cu Noi Sondaje Politice

Gabriela Firea, Proaspătul Fost Primar, Reapare pe Scenă cu Noi Sondaje Politice

În urma deciziei Partidului Social Democrat de a merge pe o listă separată pentru București, fostul primar Gabriela Firea a urcat direct pe poziția secundă în preferințele alegătorilor, conform celor mai recente sondaje de opinie. Firea a obținut o susținere semnificativă de la electoratul social-democrat, cu o rată de conversie de 76% din voturi. Cifrele indică că popularitatea sa ar putea crește până la 90%, atrăgând aproximativ 34% din totalul votanților PSD la începutul campaniei electorale.

“Gabriela Firea este o figură perseverentă, cu proiecte bine definite, sprijinită de primarii în funcție. Deține deja 90% din susținerea Partidului Social Democrat. Înainte de campanie, PSD deținea 34% din preferințele electoratului”, a declarat premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD.

La lansarea oficială a candidaturii lui Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei, Marcel Ciolacu a subliniat că fostul primar are toate șansele să recupereze diferența în fața contracandidatului Nicușor Dan.

“Dacă doamna Firea, alături de colegii săi, va concentra eforturile în aceste 30 de zile pe prezentarea proiectelor la nivel de sectoare și proiectului integrat pentru București, suntem convinși că atât viitorul primar al Capitalei, cât și primarii de sectoare, pentru că bucureștenii vor decide”, a adăugat Ciolacu.

Conform datelor oficiale furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă, la alegerile locale din acest an din București sunt înscrise un total de 1.793.236 de persoane, indicând o competiție electorală puternică și deschisă pentru primăria orașului.

TAGS:

Gabriela Firea, PSD, Primăria București, Marcel Ciolacu, alegeri locale
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments