Saturday, May 18, 2024
HomeSportGabriela Firea prezintă echipa social-democrată pentru Consiliul General al Municipiului București

Gabriela Firea prezintă echipa social-democrată pentru Consiliul General al Municipiului București

Gabriela Firea prezintă echipa PSD pentru Consiliul General al Municipiului București

Gabriela Firea prezintă echipa social-democrată pentru Consiliul General al Municipiului București

Într-o mișcare îndrăzneață, Gabriela Firea, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al Capitalei, a dezvăluit lista completă a reprezentanților care vor face parte din Consiliul General al Municipiului București.

Gabriela Firea promite un Consiliu General dedicat bucureștenilor

Printre cei aleși pentru a face parte din această echipă se regăsesc diverși specialiști, precum ingineri, juriști, profesori, cadre medicale, economiști și experți în administrație publică sau comunicare. Gabriela Firea și-a exprimat încrederea că această echipă diversificată, formată din tineri, femei, bărbați activi și seniori, va munci cu dedicație pentru a aduce schimbările necesare în gestionarea Municipiului București.

Ambiția echipei PSD este de a transforma Capitala într-un loc care să corespundă așteptărilor cetățenilor, beneficiind de persoane cu experiență semnificativă în domeniul administrației publice. Firea subliniază importanța acestui aspect și intenționează să se asigure că orașul va fi condus cu responsabilitate și competență.

Peste 37.000 de semnături de susținere pentru echipa social-democrată

Candidata social-democrată la Primăria Capitalei a subliniat importanța unei echipe de profesioniști în sprijinul primarului general și a mulțumit publicului pentru susținerea oferită, incluzând și numărul impresionant de peste 37.000 de semnături primite. Firea evidențiază că un lider, mai ales un primar general, are nevoie de colaboratori bine pregătiți, motivați și cu experiență în domeniile lor de expertiză.

Alături de cei mai eficienți primari de sector din București, Robert Negoiță și Daniel Băluță, care fac parte din echipa de campanie, Firea și-a exprimat recunoștința și a deschis lista PSD pentru Consiliul General al Municipiului București, subliniind importanța acestui organ de conducere care are influență directă asupra cetățenilor. Totodată, Firea se bazează pe sprijinul acordat de premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, pentru a implementa planurile propuse pentru București.

Mandatul critic al administrației actuale

Firea a adus în atenție faptul că actualii colegi din Consiliul General al Municipiului București, care s-au opus “mandatului dezastruos” al administrației conduse de Nicușor Dan, vor primi recunoașterea pentru rolul lor critic. Cei care nu au fost incluși pe noua listă a PSD vor fi implicați în activitățile consiliilor locale de sector sau în cadrul Primăriei Generale, după finalizarea scrutinului local.

Lista completă a reprezentanților PSD pentru Consiliul General al Municipiului București, prezentată de către Gabriela Firea, include mai multe personalități de marcă, care și-au demonstrat competențele și dedicarea în diferite domenii ale administrației publice.

 

 

TAGS:

Gabriela Firea, PSD, Consiliul General București, alegeri locale
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments