Friday, May 24, 2024
HomeSportGabriela Firea, candidatul PSD, promite transformarea Capitalei într-o Capitală Europeană

Gabriela Firea, candidatul PSD, promite transformarea Capitalei într-o Capitală Europeană

Gabriela Firea, candidatul PSD, promite transformarea Capitalei într-o Capitală Europeană

Gabriela Firea, candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Capitalei, a prezentat marți planul său de a revitaliza Bucureștiul, pe care îl consideră un “oraș abandonat”, și să îl transforme într-o “Capitală europeană”. Ea a subliniat că actuala administrație a pedepsit prea mult locuitorii orașului și că acum este momentul pentru schimbare.

Declarațiile lui Gabriela Firea

Firea a declarat că sunt necesare schimbări majore pentru a revitaliza Bucureștiul și a combate starea de abandon impusă de actuala administrație. Ea a adăugat că proiectele cheie, care au fost blocate sau închise din motive politice, vor fi reluate și finalizate.

Proiectele prioritare

  • Spitalul Metropolitan
  • Pasaje și poduri
  • Extinderi de drumuri
  • Consolidarea imobilelor cu risc seismic

Firea a subliniat că printre priorități se numără finalizarea proiectelor pentru comunitate care au fost blocate sau abandonate din orgoliu politic. Acestea includ Spitalul Metropolitan, consolidarea clădirilor cu risc seismic, precum și lucrările la pasaje, poduri și extinderi de drumuri.

Colaborarea cu Daniel Băluță și Robert Negoiță

În planurile sale de dezvoltare a orașului, Firea va colabora cu primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, și promovează infrastructura metroului bucureștean. De asemenea, ea se va concentra pe îmbunătățirea infrastructurii rutiere alături de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Susținerea totală din partea lui Marcel Ciolacu

Firea a menționat că beneficiază de sprijinul total al liderului PSD, premierul Marcel Ciolacu, și că, împreună cu Guvernul României, vor contribui la dezvoltarea Bucureștiului. Aceasta consideră că este important să se reia construcția orașului în folosul cetățenilor și să se aducă beneficii concrete acestei comunități.

Firea a subliniat că echipa sa de consilieri generali social-democrați, formată din specialiști în diverse domenii, va fi un sprijin de încredere pentru locuitorii Capitalei în toate demersurile necesare pentru dezvoltarea orașului.

TAGS:

Gabriela Firea, Primăria Capitalei, București, PSD, Capitală europeană, Marcel Ciolacu

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments