Tuesday, April 16, 2024
HomePoliticaGabriela Firea acuză că este ținută pe bară de PSD și rupe...

Gabriela Firea acuză că este ținută pe bară de PSD și rupe tăcerea într-o exclusivitate pentru Culisele Statului Paralel

Gabriela Firea acuză că este ținută pe bară de PSD și rupe tăcerea într-o exclusivitate pentru Culisele Statului Paralel

La ora 21:00, Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei și membru al Partidului Social Democrat (PSD), a decis să facă o dezvăluire senzațională într-un interviu acordat în exclusivitate emisiunii Culisele Statului Paralel. Firea a adus acuzații serioase partidului său, susținând că este ținută pe bară și i se limitează posibilitatea de a candida pentru funcția de primar general al Bucureștiului.

În cadrul interviului, Gabriela Firea a dezvăluit că a avut o discuție cu Marcel Ciolacu, liderul PSD, și că a ridicat problema candidaturii sale pentru Primăria generală a Capitalei. Firea a subliniat că este hotărâtă să intre în cursa electorală, dar că întâmpină obstacole în cadrul partidului.

Întrebarea care planează acum este dacă Gabriela Firea va continua să fie candidatul PSD pentru Primăria Bucureștiului sau va intra în competiție cu Nicușor Dan, candidatul susținut de către alianța USR – PLUS. Firea a refuzat să ofere un răspuns clar în cadrul interviului, menționând că situația este în continuă dezvoltare și că va lua o decizie pe baza evoluțiilor politice din viitorul apropiat.

Un alt aspect discutat în interviu a fost posibilitatea ca Gabriela Firea să renunțe definitiv la politica activă în cazul în care pierde bătălia pentru Primăria Bucureștiului. Fostul primar a comentat pe marginea unei declarații făcute anterior de fostul premier Sorin Grindeanu, care a prezis că dacă Firea pierde alegerile, ar putea părăsi definitiv scena politică. Firea a negat că ar avea de gând să se retragă complet din viața publică, menționând că are multe proiecte și inițiative pe care dorește să le pună în aplicare în continuare.

Cu toate acestea, afirmațiile lui Firea au adus în prim-plan tensiunile existente în interiorul PSD. Partidul se confruntă cu o situație delicată, având nevoie de un candidat puternic pentru Primăria Capitalei, dar și cu dorința de a păstra imaginea unității în cadrul organizației. Decizia finală în privința candidatului va fi luată de conducerea partidului în urma unor negocieri intense și consultări cu membrii importanți ai partidului.

În concluzie, declarațiile lui Gabriela Firea în interviul acordat emisiunii Culisele Statului Paralel au stârnit curiozitatea și interesul publicului, punând în evidență tensiunile și deciziile dificile cu care se confruntă PSD. Momentan, rămâne de văzut cine va fi candidatul final al partidului pentru Primăria Bucureștiului și cât de mult vor influența aceste tensiuni campania electorală și rezultatul final al alegerilor.

  • Gabriela Firea
  • PSD
  • Primăria generală a Capitalei
  • București
  • PSD
  • Nicușor Dan
  • USR – PLUS
  • Marcel Ciolacu
  • alegeri
  • Sorin Grindeanu

TAGS: Gabriela Firea PSD Primăria generală a Capitalei București Nicusor Dan alianța USR – PLUS Marcel Ciolacu alegeri Sorin Grindeanu
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments