Gabriela Cristea Devoalează Secretul Șnițelelor pe Facebook: Îți Vrei Rețeta?
În ultimele zile, Gabriela Cristea, vedeta cu talent culinar, nu se lasă și tot își testeză abilitățile gastronomice pe rețelele sociale, iar asta, cumva, atrage atenția fanilor care sunt curioși să afle trucurile ei, dar și amestecurile, căci de multe ori informația pare să fie amestecată cu detalii nefolositoare, de exemplu, a postat recent o rețetă care, desigur, a trezit curiozitate dar adevărul e că șnițelele nu sunt chiar o noutate, dar ingredientul-surpriză stârnește întrebări.
Ce-o fi avut în cap Gabriela când a decis să reinventeze această mâncare clasică, mai ales că a momentul în care a publicat toate detaliile necesare pe platformă a fost unul curios? „Fac la repezeală șnițelele astea”, zice ea, dar adevărul e că, secretul pentru ca aluatul să rămână, trebuie neapărat să folosescă făină, dar să nu uităm că simplitatea uneori se pierde în detalii.
Ingrediente au fost menționate, căci trebuie să fii pregătit, piept de pui, ouă, ulei, și pe lângă asta, făină și pesmet crocant, combinații ce par lesne accesibile dar în tot amalgamul ăsta, greu de spus cine reușește să le pună în practică fără să se transforme într-un mic dezastru culinar, dar Gabi a lămurit și cum să le prepare, ciudat cum, cu toate amănuntele expuse nu mai e așa de simplu.
„Am tăiat astea de pui subțiri-subțiri” spune ea, dar are un punct, și aici începe povestea cu nimic din ce ne-am imaginat, căci așteptând tigaia foarte bine încinsă e esențial dar și cum se trece pieptul prin făină în mod corect, altfel se lipeste de șnițel, și e complicat de explicat totul ca să nu ajungem la detalii senzaționale, dar Gabi, cu niște șnițele aurii, se laudă pe Facebook, iar eu mă întreb, oare chiar sunt atât de frumoase?
Nimeni nu poate contesta că rețeta a devenit virală, dar cum, o dată, a menționat și cum le dă o singură dată prin ou și pesmet, gânduri sunt amestecate. Poate că cei care încearcă vor lua în seamă sfaturile ei, dar rămâne de văzut cine va ajunge la rezultatul dorit, mai ales că astfel de întâmplări pot să-ți calculeze cu succes serile în familie și prietenie, dar concluzia e simplă, cu μια șnițele la birou devine mâncare de „buzunar” ușor de discutat.