Tuesday, April 16, 2024
HomeSportGabriel Coveșeanu și amintirile din perioada petrecută alături de Andreea Marin la...

Gabriel Coveșeanu și amintirile din perioada petrecută alături de Andreea Marin la emisiunea Surprize, Surprize

Gabriel Coveșeanu și amintirile din perioada petrecută alături de Andreea Marin la emisiunea Surprize, Surprize

Intr-un interviu exclusiv pentru FANATIK, Gabriel Coveșeanu a dezvăluit amintiri din perioada când a fost asistentul Andreei Marin în cadrul celebrei emisiuni Surprize, Surprize. Cove ne vorbește despre atmosfera din culise și despre emoțiile pe care le-a trăit la primul contact cu camera. De asemenea, el ne dezvăluie cum a cunoscut-o pe actuala sa soție, Florentina, și în ce relații a rămas cu Maria Movileanu, mama fiului său Bogdan.

Coveșeanu despre Andreea Marin: “Definiția profesionalismului în televiziune”

Andreea Marin a fost mereu un exemplu de profesionalism în televiziune, conform declarațiilor lui Gabriel Coveșeanu. El spune că nu a existat nicio situație nepregătită pentru ea, deoarece se documenta foarte bine înainte de fiecare apariție TV. Coveșeanu remarcă faptul că Andreea Marin a fost liantul echipei din cadrul emisiunii Surprize, Surprize și că a învățat foarte mult de la ea. Desi drumurile lor profesionale s-au separat de-a lungul anilor, Gabriel Coveșeanu își amintește cu bucurie de perioada în care a lucrat alături de Andreea Marin și o consideră în continuare o prietenă.

Momente amuzante din culisele emisiunii Surprize, Surprize

In cadrul interviului, Gabriel Coveșeanu amintește de un moment amuzant care i-a rămas întipărit în memorie. El povestește cum echipa de la TVR a organizat o surpriză pentru el, conspirând în spatele său pentru a-i face o glumă. Coveșeanu trebuia să intervieveze persoana care urma să preia rolul său în emisiune și a fost invitat să vorbească cu aceasta înainte de filmare. Cu toate acestea, persoana cu care a discutat i-a adresat felicitări, crezând că el era alesul pentru rol. Gabriel Coveșeanu a fost extrem de surprins și a realizat abia mai târziu că aceasta a fost o glumă pusă la cale pentru el.

Prima emisie de Surprize, Surprize și emoțiile lui Gabriel Coveșeanu

Când este întrebat despre prima emisie a emisiunii Surprize, Surprize, Gabriel Coveșeanu recunoaște că a avut parte de emoții intense. Cu toate acestea, el spune că a învățat să controleze emoțiile și să nu le lase să-l domine, datorită experienței ca actor. Coveșeanu își amintește că prima emisie a trecut foarte repede și că a fost o experiență extraordinară.

Relația lui Gabriel Coveșeanu cu Maria Movileanu și divorțul lor

Făcând referire la rel

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments