Sunday, April 21, 2024
HomeActualitateGabi Bădălău răspunde acuzațiilor lansate de Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău răspunde acuzațiilor lansate de Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău răspunde acuzațiilor lansate de Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău, afaceristul și fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, i-a luat apărarea mamei sale în urma acuzațiilor grave aduse de cântăreață. Claudia Pătrășcanu a afirmat că fosta ei soacră le administrează copiilor antibiotice fără acordul ei și că ar fi dat foc casei în timp ce cei mici se aflau în interior.

Despărțirea lor și bătălia pentru custodia copiilor durează de mai bine de un an, iar conflictele dintre cei doi nu par să se mai oprească. În scandalul lor, au fost implicate și alte persoane din familia lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu a acuzat-o recent pe fosta ei soacră, Rodica Bădălău, că îi administrează copiilor antibiotice fără știrea ei atunci când cei mici merg în casa familiei Bădălău din Bolintin Vale. Gabi Bădălău a venit imediat în apărarea mamei sale, mărturisind că aceasta este o femeie minunată și o mamă exemplară.

“Cine o cunoaște pe mama mea, chiar e o femeie minunată și a fost o mamă minunată, care a îngrijit doi copii, respectiv pe mine și pe sora mea. Care a îngrijit doi nepoți, respectiv pe copiii mei, exemplar”, a declarat Gabi Bădălău într-un interviu pentru emisiunea “Xtra Night Show”.

Gabi Bădălău: “Cred că cunoașteți și voi exagerările doamnei Pătrășcanu”

În continuarea declarațiilor sale, Gabi Bădălău a menționat că atunci când copiii merg în vizită la el, aceștia sunt foarte bine îngrijiți și familia dispune de un medic care îi ajută în caz de nevoie. El a subliniat că mama sa este cadru didactic cu o experiență de peste 25 de ani și că întreaga familie are grijă de copii.

“Noi avem o doctoriță de familie și dacă copiii au fost răciți, specific vârstei lor, o răceală, o febră. Sau specific sezonului… Sau fiecare copil dacă a avut o problemă, noi tot timpul ne-am consultat cu doctorița de familie care e și prietenă de familie și vecina noastră”, a explicat Gabi Bădălău.

claudia patrascanu si gabi badalau 1 2 Gabi Bădălău răspunde acuzațiilor lansate de Claudia Pătrășcanu
Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

“A făcut o poveste gravă și dramatică de la acest subiect”

Claudia Pătrășcanu a mers mai departe cu acuzațiile și a susținut că fosta soacră a dat foc casei din Bolintin în timp ce copiii erau înăuntru. Gabi Bădălău a explicat că incidentul a fost un accident și că totul s-a stins imediat.

“S-a întâmplat un episod, cred că era de sărbători, am avut pe masă lumânări într-un aranjament de Crăciun, și deasupra aranjamentului erau niște hârtii sau ceva de genul ăsta. Într-adevăr, a luat foc puțin, cred că fiecăruia i s-a întâmplat în casă, ferească Dumnezeu. S-a stins imediat, noi, mama și cine era la parter, am stins acel foc, s-a terminat povestea și atât”, a dezvăluit Gabi Bădălău.

El a adăugat că este convins că Claudia Pătrășcanu exagerează și creează scenarii dramatice pentru a-și susține acuzațiile împotriva mamei sale. Gabi Bădălău a afirmat că cunoaște “exagerările și parabolele” Claudiei Pătrășcanu.

Acuzele Claudiei Pătrășcanu la adresa fostei soacre

Claudia Pătrășcanu a făcut mai multe acuzații împotriva Rodicăi Bădălău, fosta sa soacră. Ea a mărturisit că de ani de zile îi cere civilizat să nu le mai administreze copiilor antibiotice fără prescripție medicală, dar că aceasta refuză să o asculte. Potrivit declaratiilor Claudiei Pătrășcanu, Rodica Bădălău ar fi dat foc casei din Bolintin într-un moment în care copiii dormeau în interior, iar aceștia au fost speriați și nu i-au spus niciun cuvânt despre incident din frica de a nu fi certați.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments