Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateFurt spectaculos în Argeș: Hoții au sustras 40.000 de euro dintr-o locuință

Furt spectaculos în Argeș: Hoții au sustras 40.000 de euro dintr-o locuință

Furt spectaculos în Argeș: Hoții au sustras 40.000 de euro dintr-o locuință

O acțiune de furt de proporții a avut loc în Argeș, lăsând comunitatea locală șocată. Potrivit informațiilor oficiale, polițiștii au identificat și reținut doi suspecți implicați în această operațiune ilegală.

În urma investigațiilor desfășurate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești și a procurorilor, s-a stabilit că furtul a avut loc în dimineața zilei de 21 iunie 2024. Hoții, folosind o cheie potrivită, au pătruns în locuința unei persoane și au sustras o sumă de aproximativ 40.000 de euro.

Unul dintre suspecți, în vârstă de 39 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore în baza unei ordonanțe emise de autorități. Al doilea implicat, un tânăr de 23 de ani din Beleți-Negrești, a fost și el depistat și reținut pentru aceeași perioadă, conform procedurilor legale.

În urma eforturilor poliției, a fost posibilă recuperarea unei sume importante din banii furați, respectiv aproximativ 30.500 de euro. Cu toate acestea, investigațiile continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale desfășurate de indivizii implicați.

Pe de altă parte, bărbatul de 39 de ani a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, ca măsură preventivă în timpul anchetei. Tânărul de 23 de ani va fi prezentat Parchetului cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Situația este în continuare sub investigație, iar autoritățile investighează mai departe pentru a stabili toate detaliile infracțiunii și a lua toate măsurile legale necesare.

TAGS: furt, infracțiune, poliție, anchetă, jaf

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General