Saturday, May 18, 2024
HomeLifestyleFrumusețea Coreeană: Secretul Aegyo Sal pentru Ochi Mai Mari și Înfrumusețare

Frumusețea Coreeană: Secretul Aegyo Sal pentru Ochi Mai Mari și Înfrumusețare

Frumusețea Coreeană: Secretul Aegyo Sal pentru Ochi Mai Mari și Înfrumusețare

Frumusețea și delicatețea femeilor din Coreea sunt apreciate în întreaga lume. Acestea au dezvăluit secretele lor de frumusețe și machiaj prin intermediul rețelelor sociale, devenind virale pe platforme precum Tiktok. Unul dintre trucurile populare adoptate acum este Aegyo Sal, o practică de machiaj care oferă iluzia ochilor mai mari și un aspect întinerit.

  • Aegyo sal este o tehnică de machiaj adoptată din cultura coreeană, care are ca obiectiv mărirea ochilor și obținerea unei priviri mai luminoase. Este rapidă și eficientă, fiind apreciată de femeile din întreaga lume, iar popularitatea sa a fost confirmată de experții în frumusețe.
  • Pentru a aplica trucul Aegyo Sal, este necesar să folosiți farduri deschise la culoare, aproape identice cu nuanța pielii. Aplicați acest fard sub ochi pentru a evidenția zona inferioară a ochilor, creând astfel aspectul de ochi zâmbitori, specific acestei tehnici.
  • Acest machiaj poate fi completat cu alte nuanțe și tehnici pentru a obține un aspect finit perfect. Mulți aleg să adauge o linie fină de fard mai închis de-a lungul genelor inferioare, iar unele femei folosesc chiar și fard de obraz în nuanțe roz deschis pentru a intensifica efectul Aegyo Sal.
  • Aplicarea acestui machiaj în timp ce zâmbiți va sublinia zona sub ochi, oferind un aspect plin și tineresc. Contrar așteptărilor, utilizarea unor culori mai închise în zona cearcănelor poate avea un efect pozitiv, oferind un aspect revigorat și luminos.
  • Combinând iluminatorul și conturul în mod strategic, Aegyo Sal poate oferi un aspect fresh și tineresc, asemănător unei păpuși sau fetițe. Aplicarea rimelului va completa look-ul și va accentua efectul de ochi mai mari și strălucitori.

Frumusețea și misterul coreean continuă să fascineze femeile din întreaga lume, iar tendința Aegyo Sal este doar unul dintre secretele care au captivat atenția fanilor de frumusețe.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments