Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeSportFrații indieni care investesc masiv în agricultură în România

Frații indieni care investesc masiv în agricultură în România

Frații indieni care investesc masiv în agricultură în România

O familie de frați indieni, cunoscută sub numele de Gupta, a devenit un nume important în industria agricolă din România. Aceștia au făcut investiții masive în achiziționarea de terenuri agricole și au extins considerabil afacerile lor în acest domeniu.

Investiții în agricultură

Frații Gupta, care conduc grupul African Industries Group, au luat decizia îndrăzneață de a investi în agricultură în România. Aceștia au achiziționat diverse terenuri agricole și au devenit unul dintre principalii jucători din industria agricolă românească. Prin intermediul companiei Vectr Holdings, aceștia au preluat societățile Padova Agricultură și Contara, consolidându-și poziția pe piață.

În urma acestor achiziții, frații Gupta au ajuns să dețină o suprafață impresionantă de teren. Grupul lor deține acum aproximativ 27.000 de hectare de teren agricol în România. Această extindere rapidă a afacerii lor demonstrează angajamentul lor de a investi în agricultura românească și de a dezvolta această industrie în țara noastră.

Planuri de viitor

Compania Vectr Holdings și frații Gupta au planuri ambițioase pentru viitorul lor în agricultura românească. Aceștia își propun să-și consolideze poziția pe piață și să impună noi standarde de eficiență și sustenabilitate. Cu toate că au deja o suprafață semnificativă de teren agricol, ei doresc să crească productivitatea și să contribuie la creșterea economică a comunităților locale unde activează.

Frații Gupta doresc să implementeze strategii inovatoare pentru a răspunde nevoilor agricole moderne din România. Aceste strategii includ managementul durabil al resurselor, conservarea apei și a solului, precum și respectul pentru biodiversitate și securitatea alimentară. Ei sunt conștienți de provocările cu care se confruntă agricultura românească, dar sunt hotărâți să contribuie la dezvoltarea acestei industrii și să aducă beneficii durabile comunităților locale.

Sursa si mai multe informații: frații indieni

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments