Sunday, June 23, 2024
HomeSportFotbaliștii Universității Craiova au făcut vizita medicală: 6 jucători au lipsit

Fotbaliștii Universității Craiova au făcut vizita medicală: 6 jucători au lipsit

Elevii lui Costel Gâlcă sunt gata să treacă la treabă la Universitatea Craiova după zilele de vacanță oferite de club. Fotbaliștii „alb-albaștrilor” au efectuat vizita medicală în cursul zilei de luni, 10 iunie, de unde nu au lipsit staruri precum Alex Mitriță, Andrei Ivan sau Ștefan Baiaram.

Fotbaliștii Universității Craiova au făcut vizita medicală 6 jucători au lipsit

„Alb-albaștrii” s-au întâlnit la vizita medicală după câteva zile de vacanță în locații de cinci stele din Europa și Asia. Printre fotbaliștii Universității Craiova s-a aflat și Silviu Lung Jr., singurul transfer al grupării din Bănie de până acum.

De la vizita medicală au lipsit internaționalii Universității Craiova, care au jucat pentru țara lor în pauza competițională din SuperLiga. Astfel, fotbaliștii „alb-albaștrilor” care nu s-au prezentat sunt Nicușor Bancu, Basilio Ndong, Pyry Soiri, Gjoko Zajkov, Juraj Badelj și Anzor Mekvabishvili.

„Alb-albaștrii” urmează să aibă și primul antrenament în baza de pregătire „Ilie Balaci” tot în aceeași zi. Vladimir Screciu s-a aflat printre colegii săi și a vorbit despre Universitatea Craiova, dar și despre speranțele pe care le are de la „tricolori”.

„Așa a fost să fie, am respectat decizia și merg mai departe. Mă simt foarte bine, o să încep să mă antrenez cu echipa și sper să sper să scap de probleme în viitor. Vacanța a fost scurtă, însă îndeajuns. La un moment dat chiar m-am plictisit și așteptam cu nerăbdare să mă întorc pe teren.

Am vrut să fiu 100% refăcut ca pe viitor să nu mai avem probleme de genul. Îmi doresc ca naționala să facă un turneu foarte bun și să își îndeplinească obiectivul de ieși din grupe. O să fim aproape, dar cu treburi diferite. Noi suntem în cantonament, iar ei reprezintă România. 

Văd o parte pozitivă în cele două amicale, chiar dacă nu au reușit să câștige. Cred că o să dea mult mai mult ca în cele trei meciuri să scoată rezultate pozitive. Sper să fie un turneu bun pentru noi și le țin pumnii”, a spus Screciu.

Vladimir Screciu își anunță  revenirea la antrenamente: „O să fiu 100%”

„Mă bucur pentru Bancu, sunt alături de el și știu că și el își dorea să fie cu el. Și pe Mitriță îl doream, dar acestea au fost deciziile. Ne bucurăm că ne-am calificat mai departe în Conference League, o să fie și un campionat foarte strâns.

De când m-am întors la Craiova au fost din ce în ce mai puternice campionatele, iar campionatul ăsta o să fie mai puternic decât cel precedent. Nu am planificat încă obiectivul, însă cu siguranță o să ne bătem sus. Titlul este obiectivul numărul 1 al Universității Craiova.

Săptămâna asta o să intru treptat cu echipa și în cantonament o să fie cu echipa, 100%”, a spus Vladimir Screciu la vizita medicală a Universității Craiova.

Un jucător este gata să semneze cu Universitatea Craiova: „Cred că rămân”

„Vacanța a fost foarte scurtă, însă ne-am luat energia de care avem nevoie. Ne așteaptă un campionat dificil pe care sperăm să îl câștigăm. Nu a fost greu să îl conving pe Alex Mitriță să îmi fie naș pentru că a venit din suflet. Este o chimie între noi.

Toți ne gândim la câștigarea titlului, câștigarea unui trofeu și accederea în grupele Conference League. În urmă cu doi ani am fost foarte aproape, iar anul acesta ne dorim să accedem în grupe. Ar fi un pas important pentru noi, dar și pentru toată suflarea oltenească.

Va fi un campionat foarte tare, au venit antrenori foarte buni în campionatul românesc. Echipele se întăresc, se vor întări în continuare și cine va fi în formă în cel mai scurt timp va avea de câștigat. Cu siguranță că mă voi uita la EURO, mă uit și la Liga 2, Liga 3.

Nu cred că o să putem să mergem la meci, pentru că noi avem treabă noastră de făcut. Trebuie să ne antrenăm mult, foarte bine și cred că este mai importantă odihna decât un meci văzut pe viu. Îi urăm succes un Nicușor Bancu, ne pare rău că nu sunt și alți jucători.

Sunt discuții pentru prelungire și cred că rămân. Îmi doresc acest lucru, știe toată lumea și cred că și oamenii își doresc să rămân”, a declarat Mihai Căpățînă.

Ștefan Baiaram: „O să fie un campionat greu, toate echipele au șanse egale la titlu”

„A fost o vacanță scurtă, dar am venit cu forțe proaspete și dornici de muncă. Obiectivul meu este să fiu sănătos, să fiu cu echipa și să iau un trofeu cu Universitatea Craiova. Dacă nu ne gândim la titlu de la început o să fie foarte greu.

Toate echipele au șanse egale, sperăm să arătăm mai bine în sezonul acesta. Este cel mai frumos să joci în trei competiții, te simți fotbalist. Mă bucur foarte mult pentru Nicu, îmi pare rău că nu sunt acolo și alți coleg, sper ca Nicușor să ne reprezinte cu mândrie.

O să ne uităm la meciuri, sunt colegii noștri și sperăm să scoatem un rezultat negativ. Toți ne dorim să fie o surpriză, toată lumea își dorește să avem rezultate pozitive. Sunt sigur că o să ieșim din grupă”, a declarat Ștefan Baiaram.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General