Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeSportFlorinel Coman și Gigi Becali au avut o discuție privată legată de...

Florinel Coman și Gigi Becali au avut o discuție privată legată de performanțele lui FCSB

Florinel Coman și Gigi Becali au avut o discuție privată legată de performanțele lui FCSB

Florinel Coman și Gigi Becali au avut recent o discuție privată în care fotbalistul a exprimat nemulțumirea față de performanțele echipei, punctând că nu poate avea rezultate bune cu fundași precum Joyskim Dawa și Siyabonga Ngezana. Coman a afirmat că aceștia fac multe greșeli, dar își revin rapid de la acestea, datorită forței și vitezei pe care o au. Această discuție privată a fost confirmată de Gigi Becali, care a dezvăluit detalii despre cum s-a schimbat părerea lui Coman despre cei doi jucători.

Florinel Coman își schimbă părerea despre colegii săi din centrul defensivei

În urma discuției cu Gigi Becali, Florinel Coman și-a revizuit părerea despre fundașii centrali ai echipei. În trecut, Coman a criticat capacitatea lor tehnică și dificultatea de a construi acțiuni ofensive, dar acum recunoaște că forța și viteza pe care o au îi fac jucători valoroși. Gigi Becali a subliniat că el îl apreciază pe Coman și că acesta ar fi acum înțeles valoarea jucătorilor care își revin rapid după greșeli și pot contribui în apărare prin forța și viteză pe care o demonstrează.

Noile declarații ale lui Gigi Becali l-au indus pe Florinel Coman în eroare

Gigi Becali a mai făcut declarații legate de Coman și a adus în discuție o altă întâlnire privată dintre el și jucător. Aceasta ar fi avut loc în 2023, după un meci pierdut de FCSB. Becali a dezvăluit că în acel moment Coman i-ar fi spus că nu a avut suficiente soluții de joc și că a trebuit să dribleze mult pentru a-și crea ocazii de gol. Florinel Coman a negat aceste spuse, menționând că a avut o discuție cu managerul echipei despre starea sa de sănătate și nu și-a exprimat nemulțumirea cu privire la strategia de joc.

Gigi Becali se exprimă pe un ton înflăcărat despre valoarea lui Florinel Coman

În cadrul unei emisiuni televizate, Gigi Becali a fost întrebat despre valoarea lui Florinel Coman. Această întrebare l-a făcut pe patronul FCSB să se exprime într-un mod pasional și să afirme că valoarea nu îl interesează, ci că își dorește să se concentreze pe Liga Campionilor și să pregătească echipa pentru a înfrunta cele mai puternice echipe din Europa. Becali a transmis că are încredere în Dumnezeu și că, prin credință, echipa sa va învinge formații precum Real Madrid, Barcelona și Manchester City.

Ce cotă de piață are Florinel Coman?

Datorită jocului său de calitate, Florinel Coman a atras atenția multor cluburi și a devenit unul dintre cei mai valoroși jucători români. Potrivit Transfermarkt, cota de piață a lui Florinel Coman este de aproximativ 5.000.000 de euro. Aceasta este o confirmare a potențialului său fotbalistic și a avansului pe care l-a făcut în ultimii ani.

TAGURI: Florinel Coman, Gigi Becali, FCSB, Liga Campionilor

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments