Saturday, May 18, 2024
HomeSportFlorinel Coman, pe punctul de a semna cu Al-Duhail în Qatar

Florinel Coman, pe punctul de a semna cu Al-Duhail în Qatar

Florinel Coman, pe punctul de a semna cu Al-Duhail în Qatar

Florinel Coman, atacantul de talie mondială de la FCSB, se pregătește să facă un pas important în cariera sa fotbalistică, semnând săptămâna aceasta cu echipa din Qatar, Al-Duhail. Acest transfer i-ar aduce nu doar o schimbare de peisaj fotbalistic, ci și oportunități financiare semnificative, având în vedere interesul șeicilor pentru talentul său.

Fanii fotbalului din România sunt cu ochii pe evoluția lui Florinel Coman, care a impresionat în SuperLiga și a devenit unul dintre cei mai doriți jucători de pe piața transferurilor. Gigi Becali, patronul FCSB, a confirmat că discuțiile pentru transferul lui Coman sunt într-un stadiu avansat și este de așteptat ca acesta să părăsească echipa în zilele următoare.

Informațiile exclusive ne arată că Florinel Coman a ajuns deja în Qatar pentru a discuta detaliile transferului său la Al-Duhail. Cu o clauză de cinci milioane de euro în contractul său cu FCSB, negocierile sunt intense, deoarece qatarezii doresc să îl aducă pe Coman în echipa lor cu sume atractive și bonusuri pe termen lung.

Deși inițial existau discuții referitoare la modalitatea de plată a clauzei de transfer, cu Al-Duhail propunând să achite trei milioane de euro inițial și restul ulterior, Gigi Becali a fost ferm în poziția sa, cerând suma totală fără amânări sau condiții. Cu toate acestea, negocierile par să se apropie de finalizare, iar semnătura lui Coman la noua echipă pare iminentă.

Fanii fotbalului românesc așteaptă cu nerăbdare anunțul oficial privind transferul lui Florinel Coman la Al-Duhail și se pregătesc să îl susțină în următoarea etapă a carierei sale. Talentul și abilitățile sale remarcabile au adus lumină și succes în fotbalul românesc, iar acum este timpul pentru el să strălucească într-un mediu fotbalistic diferit.

TAGS: Florinel Coman; FCSB; Al-Duhail; transfer fotbal; Gigi Becali.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments