Friday, June 21, 2024
HomeSportFlorinel Coman, eroul și dezamăgirea meciului FCSB - Farul 1-1

Florinel Coman, eroul și dezamăgirea meciului FCSB – Farul 1-1

Florinel Coman, eroul și dezamăgirea meciului FCSB – Farul 1-1

Florinel Coman a fost protagonistul meciului dintre FCSB și Farul, încheiat cu un scor egal, 1-1. Deschizând scorul pentru echipa sa, Coman a dat totul pe teren, arătându-și determinarea și dorința de a câștiga titlul. Cu toate acestea, finalul partida nu a fost unul favorabil pentru el și pentru echipă.

O reacție emoționantă la golul decisiv

După ce Ionuț Larie a marcat golul de egalare dintr-un penalty controversat în prelungiri, Florinel Coman a fost surprins într-o reacție emoționantă. Îngenuncheat pe teren, atacantul a urmărit toată faza, demonstrându-și dezamăgirea și furia pentru ratarea celor trei puncte. Gestul său a fost remarcat și comentat de experți și foști jucători, care au apreciat determinarea și atitudinea sa.

  • “Fii atent aici, privește-l pe Florinel Coman. Arată cât de mult își dorește acest titlu. Este visul vieții lui. Nu mai vrea altceva. Uite-l cum este, în genunchi urmărește!” – Horia Ivanovici
  • “Bine poate e și puțin epuizat. Și după, când se ridică, își rupe șortul” – remarca Horia Ivanovici
  • “De nervi” – adăugat Robert Niță
  • “El a văzut că s-a dus portarul pe minge și a zis gata o scoate” – a completat Vivi Răchită

Este evident că Coman este extrem de determinat să câștige titlul și face tot ce îi stă în putință pentru a îndeplini acest obiectiv.

Performanțe remarcabile în acest sezon

Florinel Coman a fost un jucător-cheie pentru FCSB în acest sezon de SuperLigă. Cu 10 goluri și 8 assist-uri în palmares, el s-a impus drept unul dintre cei mai buni atacanți din campionat. Performanțele sale impresionante au atras admirația chiar și din partea rivalilor de la Rapid, unde Robert Niță a făcut declarații laudative despre evoluția lui Coman.

  • “Eu m-am întâlnit cu el și mi-am schimbat complet impresia despre fotbalistul Coman. Trăiam cu impresia gestului făcut la Constanța, la meciul care a decis titlul când și-a scos apărătorile și a ieșit de pe teren. Este un Florinel care își dă seama de responsabilitățile pe care le are în cadrul echipei, că trebuie să muncească mai mult, că nu e suficient talentul. Lucrează cu un antrenor personal, cu un mental coach. Din momentul în care a devenit tată s-a schimbat și ca sportiv. Are liniște acasă, are stabilitate emoțională. Și-a dat seama că trebuie să muncească mult mai mult. Poate și o îngrijorare că unii dintre colegii lui au plecat la mult mai bine în străinătate și el e încă la FCSB. Florinel Coman e jucătorul care în momentul când poate și e liber după-masa, doarme la Berceni și mai face un antrenament la sală și apoi merge acasă. E un profesionist și se vede în evoluțiile lui. Și-a schimbat percepția asupra fotbalului, asupra vieții și de aici și rezultatele” – a declarat Robert Niță.

Încă luptă pentru titlu

FCSB se află într-o luptă strânsă pentru obținerea titlului în acest sezon. Cu o performanță constantă și determinare, Florinel Coman și colegii săi sunt hotărâți să ducă echipa la câștigarea campionatului. Cu toate că partida cu Farul nu a fost un succes deplin, ei nu renunță și își concentrează toate eforturile pentru următoarele meciuri.

Florinel Coman este un jucător talentat și determinat, care demonstrează cu fiecare apariție pe teren că merită să fie titular și să fie un lider al echipei FCSB. Cu evoluții spectaculoase și contribuții decisive, Coman este unul dintre protagoniștii acestui campionat și unul dintre factorii de decizie în obținerea titlului.

Sursa TAGS: Florinel Coman, FCSB, Farul, Campionatul României

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General