Tuesday, April 16, 2024
HomeSportFlorinel Coman a refuzat oferta din Argentina, iar Dumitru Dragomir crede că...

Florinel Coman a refuzat oferta din Argentina, iar Dumitru Dragomir crede că a greșit

Florinel Coman a refuzat oferta din Argentina, iar Dumitru Dragomir crede că a greșit

Florinel Coman, starul echipei FCSB, a refuzat o ofertă din Argentina și a ales să rămână la clubul lider din SuperLigă. Dezvăluirea a fost făcută de către Gigi Becali, patronul echipei, într-o declarație recentă.

Acesta a menționat că Coman putea pleca în America de Sud în această iarnă, dar a decis să rămână în România. Însă, această decizie a stârnit controverse și a generat discuții în lumea fotbalului.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a declarat că Florinel Coman a greșit prin faptul că a refuzat oferta din Argentina. El consideră că Argentina este o țară de vis, cu un fotbal mai bun decât în România și cu salarii mai mari pentru fotbaliști. În plus, Dragomir a adăugat că Coman ar fi putut să-și blesteme zilele într-o țară cu un potențial financiar ridicat.

Cu toate acestea, Gigi Becali, care a discutat cu Coman înainte de a lua decizia finală, a fost de părere că acesta ar trebui să aleagă o echipă mare din Europa în locul Argentinei. Patonul FCSB consideră că Florinel Coman are potențialul de a juca la un nivel înalt și că ar putea obține un salariu mai bun într-un campionat european de top.

În plus, unul dintre motivele pentru care Coman nu a ales Argentina ar fi posibilitatea de a juca pentru echipa națională a României. Acesta a contribuit la calificarea echipei la Euro 2024, un turneu important care va avea loc în această vară în Germania. Astfel, jucătorul în vârstă de 25 de ani a preferat să rămână în țară pentru a se pregăti pentru această competiție de mare importanță.

De partea cealaltă, Dragomir nu este de acord cu opinia lui Becali și consideră că Coman putea câștiga mai mulți bani în Argentina, inclusiv de la echipa națională. El a adăugat că Argentina este o țară cu o cultură bogată și cu o mâncare delicioasă, iar jucătorul ar fi putut să se bucure de aceste avantaje.

În final, opiniile sunt împărțite în ceea ce privește decizia lui Florinel Coman de a refuza oferta din Argentina. Fiecare parte are argumentele sale și își susține poziția în acest caz. Timpul va arăta dacă decizia jucătorului a fost cea mai bună și ce impact va avea asupra carierei sale în fotbal.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments