Tuesday, April 16, 2024
HomeSportFlorin Salam, manele singer, investigat de poliție pentru înșelăciune

Florin Salam, manele singer, investigat de poliție pentru înșelăciune

Florin Salam, manele singer, investigat de poliție pentru înșelăciune

Florin Salam, cunoscutul interpret de manele, se confruntă din nou cu problemele legii. Astăzi, în dimineața zilei de joi, 8 februarie, el a fost convoacat la sediul Poliției din municipiul Târgoviște.

Florin Salam a fost ridicat de poliție și dus la audieri pentru acuzații de înșelăciune

Astăzi, Florin Salam a fost ridicat de la domiciliul său pentru a fi dus la audieri la sediul Poliției Târgoviște. Manelistul este acuzat de înșelăciune și se află în vizorul autorităților într-un caz care implică o sumă importantă de bani. Potrivit informațiilor furnizate de G4Media, cântărețul ar fi primit o sumă de 5.500 de euro pentru a cânta la o petrecere, însă nu s-a prezentat la eveniment.

Conform declarațiilor victimei, un bărbat din Târgoviște, evenimentul pentru care a fost angajat Florin Salam trebuia să aibă loc pe 21 august. Cu toate acestea, manelistul a întârziat și apoi și-a închis telefonul, refuzând să mai răspundă la apeluri. În urma acestui incident, cetățeanul din Târgoviște a depus o plângere la Parchetul de pe lângă judecătoria Târgoviște pentru înșelăciune.

Echipa de avocați care îl reprezintă pe Florin Salam a recunoscut că acesta a fost citat în repetate rânduri pentru a fi audiat în legătură cu acest caz, însă el nu s-a prezentat niciodată.

Până în prezent, investigația se află în desfășurare, iar Florin Salam este în continuare în custodia autorităților. Aceasta este o știre în curs de actualizare, iar mai multe informații vor fi disponibile în curând.

Taguri: Florin Salam, manele, Târgoviște, înșelăciune

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments