Tuesday, February 27, 2024
Google search engine
HomeLifestyleFlorin Salam, audiat la Poliție pentru un presupus caz de înșelăciune în...

Florin Salam, audiat la Poliție pentru un presupus caz de înșelăciune în valoare de 5500 de euro

Florin Salam, audiat la Poliție pentru un presupus caz de înșelăciune în valoare de 5500 de euro

Florin Salam, cunoscutul manelist, a fost chemat la Poliție pentru a fi audiat în urma unei plângeri depuse împotriva sa de către un bărbat din Târgoviște. Acesta îl acuză pe Salam că l-ar fi înșelat cu o sumă impresionantă de 5500 de euro. Potrivit plângerii, manelistul ar fi primit acești bani în schimbul cântatului la nunta reclamantului, însă acesta nu ar fi respectat angajamentul.

Situația devine complexă din cauza absenței unui contract scris între cei doi protagoniști. Avocatul bărbatului susține că, în absența unui astfel de document, singura cale legală de recuperare a sumei de bani ar fi prin intermediul unei acțiuni civile în instanță. Cu toate acestea, în loc să meargă pe această cale, reclamantul a optat pentru depunerea unei plângeri penale la poliție.

Florin Salam, în schimb, nu s-a prezentat la citație, ceea ce a determinat autoritățile să îl aducă forțat pentru a fi audiat. Până în acest moment, nu s-au dezvăluit detalii despre declarațiile făcute de către manelist în fața polițiștilor.

Reclamantul susține că ar fi avut intenția de a încheia un contract scris cu Salam, dat fiind cuantumul sumei în discuție, însă artistul s-ar fi opus, invocând faptul că nu știe să scrie. Cu toate acestea, plângătorul deține înregistrări ale discuțiilor purtate cu impresarul și cumnatul lui Salam, care ar putea susține acuzațiile aduse.

Acest aspect deschide o dezbatere despre importanța încheierii de contracte scrise în astfel de situații, pentru a evita eventualele neînțelegeri și conflicte. De asemenea, se ridică întrebarea cu privire la responsabilitatea maneliștilor în cazul în care nu își respectă angajamentele luate verbal.

Avocatul mirelui, în declarațiile sale, a subliniat faptul că încheierea unui contract în forma scrisă ar fi oferit mai multă protecție și ar fi ușurat procesul de recuperare a sumei plătite. De asemenea, el a adăugat că acest caz nu este singular, astfel că este important ca artiștii să înțeleagă importanța respectării angajamentelor și a încheierii de contracte scrise cu clienții lor.

Investigațiile în acest caz continuă, iar autoritățile încearcă să adune toate probele necesare pentru a stabili dacă Florin Salam a încălcat sau nu legea în acest caz. În funcție de rezultatele anchetei, acesta ar putea fi pus sub învinuire și trimis în judecată.

Tags:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments