Tuesday, April 16, 2024
HomeActualitateFlorin Salam, acuzat de înșelăciune și dus la audieri de polițiști la...

Florin Salam, acuzat de înșelăciune și dus la audieri de polițiști la Târgoviște

Florin Salam, acuzat de înșelăciune și dus la audieri de polițiști la Târgoviște

Cântărețul de manele Florin Salam, în vârstă de 44 de ani, a fost ridicat de acasă joi, 8 februarie, de către polițiști cu mandat, și dus la audieri în cadrul unui caz de înșelăciune, conform informațiilor furnizate de Digi 24.

Aceleași surse dezvăluie că Florin Salam este acuzat de către un târgoviștean că l-a înșelat cu suma de 5.500 de euro. Potrivit plângerii, manelistul a primit banii în avans pentru a cânta la o nuntă, însă ulterior nu a mai onorat angajamentul asumat.

În ciuda faptului că a fost chemat la audieri de mai multe ori, Florin Salam nu s-a prezentat. Drept urmare, în dimineața zilei de joi, polițiștii au pus în aplicare un mandat de aducere și l-au dus la sediul Poliției Târgoviște, conform informațiilor furnizate de Antena 3 CNN.

Bărbatul care a formulat plângerea împotriva cântărețului de manele susține că i-a dat acestuia suma de 5.500 de euro, iar ulterior urma să mai ofere o altă tranșă de 2.000 de euro în cadrul nunții. Din păcate, Florin Salam nu a mai participat la eveniment.

Avocatul reclamantului a subliniat că, în ciuda lipsei unui contract scris, există dovezi concrete care să susțină acuzațiile aduse lui Florin Salam. Printre acestea se numără conversațiile purtate pe WhatsApp și fotografii care îl înfățișează pe cântăreț alături de reclamant, precum și martori care au fost prezenți la întâlnirile dintre cei doi.

  • Înșelăciune: Florin Salam este acuzat că a primit suma de 5.500 de euro pentru a cânta la o nuntă, însă nu a mai onorat angajamentul și nu a participat la eveniment.
  • Mandat de aducere: Polițiștii au intervenit joi dimineață și au ridicat cântărețul de manele de la domiciliu pentru a-l duce la audieri la Poliția Târgoviște.
  • Probe materiale: Există dovezi concrete care susțin plângerea formulată împotriva lui Florin Salam, precum conversații pe WhatsApp, fotografii și martori prezenți la întâlniri.

TAGS: inșelăciune, Florin Salam, audieri, Târgoviște

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments