Saturday, May 18, 2024
HomeLifestyleFlorin Piersic, Operație de Urgență la Cluj-Napoca - Starea de Sănătate Actualizată

Florin Piersic, Operație de Urgență la Cluj-Napoca – Starea de Sănătate Actualizată

Florin Piersic, Operație de Urgență la Cluj-Napoca – Starea de Sănătate Actualizată

Noutăți importante despre evoluția stării de sănătate a legendarei figuri a scenei românești, Florin Piersic! În data de 29 aprilie, celebrul actor a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență la Cluj-Napoca, după ce a fost diagnosticat cu o infecție severă la nivelul genunchiului.

Piersic, S-a Simțit Rău la Finalul unui Spectacol

  • Actorul Florin Piersic a resimțit o sănătate precară la finalul unei reprezentații, lucru care a condus la intervenția medicală de urgență de care a avut nevoie.

În urma evaluării medicale, s-a decis transferul maestrului către o unitate spitalicească specializată la Viena pentru continuarea tratamentului și pentru a i se extrage stimulatorul cardiac pe care îl are implantat.

Planuri de Transfer la Viena pentru Piersic

  • Conform informațiilor furnizate, se pregătește transferul domnului Piersic la un spital de prestigiu din Viena, unde o echipă medicală specializată va interveni pentru îndepărtarea dispozitivului cardiac.

Suntem alături de familia și de colegii actorului Florin Piersic în această perioadă dificilă și ne dorim o recuperare rapidă și completă pentru acest important artist al teatrului românesc.

Articol creat exclusiv pentru: Florin Piersic

TAGS: Florin Piersic, Cluj-Napoca, Operație Urgență, Starea de Sănătate

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments