Tuesday, April 16, 2024
HomeSportFlorin Manea: „Simțeam că se va întâmpla ceva la Aston Villa -...

Florin Manea: „Simțeam că se va întâmpla ceva la Aston Villa – Tottenham 0-4”

Florin Manea: „Simțeam că se va întâmpla ceva la Aston Villa – Tottenham 0-4”

Florin Manea a făcut dezvăluiri incendiare după meciul dintre Aston Villa și Tottenham, în care Radu Drăgușin a avut o prestație remarcabilă. La scurt timp după începerea reprizei a doua, Drăgușin a intrat pe teren în locul lui Micky van de Ven, care a ieșit accidentat.

„A fost un moment de nerăbdare și emoție pentru toți cei implicați. Era o presiune mediatică, așteptările erau mari, mai ales în contextul în care ne așteaptă un European. Radu a avut o atitudine extraordinară, iar eu simțeam că se va întâmpla ceva și că va avea o șansă în această partidă”, a declarat Manea în cadrul unei intervenții exclusive la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Radu Drăgușin a demonstrat că are potențialul de a deveni o prezență constantă în echipa de start a lui Tottenham, mai ales că accidentarea lui Micky van de Ven se dovedește a fi destul de serioasă, absența acestuia urmând să fie de până la 3 luni.

Rezultatul de la Villa Park – o reușită spectaculoasă pentru Tottenham

Florin Manea a lăudat echipa pentru performanța excelentă din partida cu Aston Villa, rezultat care i-a apropiat pe londonezi de locul 4 ocupat de adversarii lor. „Victoria a fost perfectă, mai ales că echipa a reușit să nu primească gol, lucru care nu s-a întâmplat de multă vreme. Radu și-a făcut intrarea într-un moment crucial și a contribuit la succesul echipei”, a subliniat Manea.

„Am simțit o anumită presiune și emoție înaintea meciului, dar bucuria finală a fost imensă. Munca și dedicarea lui Radu s-au văzut în această reprezentație de excepție”, a adăugat el.

Regretul că Drăgușin nu a ales Bayern München

În ciuda succesului la Tottenham, Manea a mărturisit că a avut momente de regrete privind alegerea făcută de Radu Drăgușin în defavoarea ofertei de la Bayern München. „Dacă mă gândesc la parcursul echipei de la Bayern în Champions League și la evoluția unor jucători precum Dier, simt o ușoară amărăciune. Dar în același timp, sunt convins că Radu și-a făcut cea mai bună alegere pentru cariera sa”, a explicat Manea.

„Fericirea este imensă pentru toți cei implicați în cariera lui Radu. Debutul său pe terenul de fotbal a fost un vis împlinit și suntem cu toții mândri de evoluția sa”, a concluzionat florin Manea.

Revedeți momentul de la Aston Villa – Tottenham 0-4 în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA:

Tags:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments