Tuesday, February 27, 2024
Google search engine
HomeSportFlorin Manea și-a făcut mulți inamici după transferul lui Drăgușin la Tottenham...

Florin Manea și-a făcut mulți inamici după transferul lui Drăgușin la Tottenham și consideră că Gică Popescu e gelos pe mutarea pe care a reușit

Florin Manea și-a făcut mulți inamici după transferul lui Drăgușin la Tottenham și consideră că Gică Popescu e gelos pe mutarea pe care a reușit

Episodul cu Florin Manea a devenit viral și pe toate social media, iar personajul principal al acestei povestiri a devenit cunoscut în toată țara. Florin Manea, impresar de fotbal, a fost protagonistul unui incident amuzant care a implicat două mașini de poliție și o salvare. Totul a pornit de la oprirea neobișnuită a acestuia în trafic, în timp ce se afla pe centură.

Întâlnirea dintre Florin Manea și poliție a fost demnă de un film de comedie. Impresarul s-a trezit cu ușile mașinii deschise, în fața sa aflându-se policele care îl întrebau dacă este bine, crezând că acesta leșinase în mașină. Cu umorul caracteristic, Manea le-a explicat că doar adormise din cauza frigului și aștepta să vină platforma pentru a-și continua drumul.

Totul s-a lămurit când Florin Manea a postat pe rețelele sociale o poză în care apărea alături de polițist. Impresarul a glumit și a spus că polițistul nu a putut să-l recunoască imediat, pentru că în acel moment era preocupat să tragă mașina și să numere câți bani va primi ca urmare a transferului lui Drăgușin la Tottenham.

Florin Manea, luat în salvare: „Mi-e rău la câți bani am luat”

Florin Manea a continuat să povestească momentul amuzant în care a fost luat în salvare de către poliție. Impresarul le-a spus că ar avea nevoie de ceva pe venă pentru a-și reveni, deoarece nu mâncase de mult timp. Glumele au continuat, iar Manea a ținut să precizeze că în acel moment i-a fost rău doar la câți bani a câștigat din transferul lui Drăgușin la Tottenham.

Florin Manea a fost subiectul numeroaselor discuții în lumea fotbalului după dezvăluirea sumei pe care a încasat-o ca urmare a acestui transfer. Așa cum a fost dezvăluit de Fanatik, impresarul a primit un comision uriaș în valoare de 3 milioane de euro, din care va împărți o parte cu partenerii săi de afaceri, Gabriele și Valerio Giuffrida. Cu toate acestea, Florin Manea va rămâne cu o sumă impresionantă de 1,8 milioane de euro.

În final, povestea cu Florin Manea și întâmplarea sa amuzantă cu poliția a demonstrat că succesul în lumea fotbalului poate aduce nu doar bani, ci și momente inedite și oportunități de a trăi experiențe surprinzătoare.

Articole relevante:

TAGS: Florin Manea, transferul lui Drăgușin la Tottenham, Gică Popescu, incidentul amuzant cu Florin Manea și poliția, suma încasată de Florin Manea din transferul lui Drăgușin
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments