Wednesday, April 17, 2024
HomeSportFlorentina Opriș recomandă consumul de pătrunjel pentru o sănătate de fier

Florentina Opriș recomandă consumul de pătrunjel pentru o sănătate de fier

Florentina Opriș recomandă consumul de pătrunjel pentru o sănătate de fier

Florentina Opriș, prezentatoarea emisiunii “Sport, dietă și-o vedetă”, este cunoscută pentru recomandările sale de alimente sănătoase. De data aceasta, vedeta a vorbit despre un aliment minune – pătrunjelul. Deși mulți oameni îl folosesc în ciorbe sau tocană de cartofi, aceștia nu știu cât de valoros este și că poate fi consumat și în alte feluri, având multiple vitamine și proprietăți benefice pentru sănătate.

Numerosi beneficii ale pătrunjrului

Pătrunjelul nu este doar o simplă plantă alimentară, ci este o adevărată comoară de beneficii pentru sănătate. Potrivit Florentinei Opriș, pătrunjelul este mai bogat în vitamina C decât portocalele sau lămâile, plante cunoscute pentru conținutul ridicat de această vitamină.

Vedeta, cunoscută pentru aspectul său impecabil la vârsta de 55 de ani, a subliniat importanța includerii pătrunjelului în dieta zilnică. De asemenea, ea a menționat că îl combină astfel încât are un conținut scăzut de calorii și ajută în procesul de detoxifiere al organismului.

„Salata de pătrunjel ar trebui să fie prezentă în fiecare zi la masă, deoarece acest aliment este o adevărată bogăție de vitamine și minerale. Pe lângă asta, pătrunjelul conține și proteine, având mai multă vitamina C decât lămâia și portocala.”

Combinația de pătrunjel, nuci și morcov asigură o masă foarte echilibrată din punct de vedere nutrițional, cu conținut scăzut de calorii. De asemenea, pătrunjelul contribuie la detoxifierea ficatului.”, a dezvăluit Florentina Opriș pe Instagram.

Secretele sănătății Florentinei Opriș

La aproape 60 de ani, Florentina Opriș este un exemplu de echilibru și sănătate. Nu doar că arată spectaculos din punct de vedere fizic, dar se bucură și de o stare de spirit debordantă și liniștită.

Vedeta a mărturisit într-un interviu că duce o viață armonioasă în toate aspectele și adoptă tot felul de obiceiuri pentru a-și îmbunătăți sănătatea.

„Am învățat un lucru prețios de la Maica Stareță de la Mănăstirea Hurez. Dimineața, beau o băutură foarte interesantă: apă caldă cu suc de cătină și miere. Sucul de cătină este foarte ușor de preparat și îmi face bine.”

Cutreieram magazinele in cautarea unei cătine premium și așa am dat peste produsele de suc de cătină obținute prin presare la rece cu sistem modern și filtrare specială a pulpei și a cojii, care îmi potențează sănătatea și bunăstarea indeosebi mai mult ca oricând.”

Rețeta förfece florentină la orice vârstă

Florentina Opriș a dezvăluit secretul său pentru a arăta impecabil la orice vârstă. În afară de alimentația sănătoasă, vedeta are și o rutină de exerciții fizice care o ajută să se mențină în formă.

„Am descoperit pilatesul și yoga, două discipline care îmi oferă un tonus extraordinar și o flexibilitate uimitoare. Aceste exerciții mă ajută să-mi păstrez corpul tonifiat și să am o stare de bine generală.”

În plus, momentul zilnic de relaxare și meditație este extrem de important pentru mine. Aceasta-mi eliberează mintea, îmi aduce liniște interioară și mă ajută să mă conectez cu energia pozitivă din jur.”

Concluzie

Pătrunjelul se dovedește a fi un aliment extrem de benefic pentru sănătate, având multiple vitamine și proprietăți valoroase. Recomandat de Florentina Opriș, acest aliment poate fi introdus cu ușurință în dieta zilnică și poate aduce numeroase beneficii.

Florentina Opriș își împărtășește și alte secrete ale sănătății sale, precum consumul de apă caldă cu suc de cătină și miere, exercițiile de pilates și yoga, precum și momentele de relaxare și meditație.

Tag-uri:

alimente sănătoase, pătrunjel, vitamina C, detoxifiere, exerciții fizice, yoga

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments