Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportFiul lui Robert Niță a fost operat cu succes și primește susținere...

Fiul lui Robert Niță a fost operat cu succes și primește susținere din partea lui Gică Hagi

Fiul lui Robert Niță a fost operat cu succes și primește susținere din partea lui Gică Hagi

Andreas Niță, fiul fotbalistului Robert Niță, a trecut cu succes printr-o intervenție chirurgicală la ligamentul încrucișat al piciorului drept. Acest lucru a adus și o susținere puternică din partea legendei fotbalului românesc, Gică Hagi, fapt care l-a emoționat pe expertul FANATIK SUPERLIGA.

Gică Hagi, motivul pentru care Robert Niță a fost emoționat până la lacrimi

Robert Niță a dezvăluit că Gică Hagi l-a contactat și i-a ridicat moralul fiului său prin intermediul unei lungi conversații telefonice. Roberto Niță a mărturisit: “Nu am vrut să o spun, dar se vorbește mult în ultimul timp că omul ăsta mereu găsește soluții. E vorba despre domnul Hagi, care l-a sunat și i-a ridicat foarte mult moralul. Au avut o convorbire de vreo 15 minute și cred că și dacă era bine din punct de vedere fizic și juca titular la Voluntari, cred că nu îl ajuta atât de mult cât l-a ajutat convorbirea cu domnul Hagi.”

Se pare că Hagi însuși a trecut prin aceeași experiență cu fiul său, Ianis, care a avut de-a face cu o intervenție chirurgicală și o perioadă îndelungată de recuperare. Robert Niță a mărturisit că nu a putut sta decât câteva minute în camera în care Andreas asculta convorbirea, deoarece emoțiile i-au copleșit: “Chiar dacă par slab și acum îmi dau lacrimile când vă povestesc. Nu am rezistat să stau decât vreo 3 minute pentru că și domnul Hagi a trecut cu Ianis prin așa ceva. Ianis a stat vreo 12-13 luni după intervenția chirurgicală până să revină pe teren.”

Robert Niță a continuat să povestească despre impactul pe care Hagi l-a avut asupra fiului său: “L-am rugat pe Andreas să pună convorbirea pe speaker, am ascultat vreo 2-3 minute și apoi am plecat din cameră pentru că felul în care vorbește omul ăsta este incredibil. Câtă încredere a putut să îi dea lui Andreas și felul în care a vorbit cu el, ziceai că e jucătorul dânsului din totdeauna. Parca a fost crescut la Academia Hagi și că îl cunoaște mai mult decât îl cunosc eu. A contat foarte mult”, a dezvăluit Robert Niță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede doar pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Gică Hagi a oferit sprijin necondiționat și a facilitat contactul cu alți tineri fotbaliști

Robert Niță a mai dezvăluit că după convorbirea cu Gică Hagi, Andreas a cerut să lucreze și mai mult pentru a se recupera în urma accidentării sale. Jucătorul lui FC Voluntari a solicitat să lucreze suplimentar și la un nivel de mare intensitate folosind un aparat specializat în recuperare. Robert Niță a explicat: “Nu poți să mergi, stă numai în pat. Nu faci nimic. Lucrezi cu mașina aia și atât. E mult mai puternic decât mine. Mă credeam mai bărbat un pic, dar fiind vorba de copilul meu, de un sportiv. Nu poți să te miști, să te dai jos din pat, trebuie să stai doar pe spate… N-am mai rezistat. Nu că au mers la suflet vorbele alea pentru Andreas și pentru mine a fost un șoc că un om cunoaște atât de multe despre un tânăr jucător și poate să vorbească așa cu el, fără niciun interes.”

Mai mult decât atât, Hagi i-a oferit numărul de telefon al fiului său, Ianis, pentru a-i fi de ajutor în procesul de recuperare. Robert Niță a dezvăluit: “I-a dat numărul lui Ianis. ‘O să vorbesc eu cu Ianis. Sună-l când vrei tu.’ I-a zis despre Andronache, un jucător tânăr de la Farul, accidentat. I-a dat numărul lui Andronache. ‘Ia numărul, sună-mă la orice oră, mă suni, te sfătuiesc cu tot ce pot, dacă ai nevoie cu cineva de la mine din staff. Senzațional. Fără să exagerez cu nimic. Omul ăsta e un rege. A fost un rege pe teren, e un rege pe banca tehnică și e un rege de om,’” a adăugat Robert Niță.

Prin aceste gesturi impresionante și sprijinul pe care l-a acordat, Gică Hagi a arătat încă o dată de ce este considerat o legendă a fotbalului românesc și cum poate avea un impact profund asupra tinerilor jucători, chiar și în afara terenului.

Telefonul lui Gică Hagi a adus emoții puternice lui Robert Niță

La un moment dat, Robert Niță a fost atât de emoționat de sprijinul oferit de Gică Hagi încât a ajuns să plângă. A rugat ca fiul său, Andreas, să pună convorbirea cu Hagi pe speaker, întrucât vorbele și sfaturile acestuia au avut un impact profund asupra lor. Pentru Robert Niță, Hagi este un adevărat rege, atât pe teren, cât și în viața de zi cu zi, datorită modului în care se implică și se dedică jucătorilor tineri.

Linkurile catre cele mai importante site-uri de stiri sportive din Romania:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments