Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateFilme in aer liber si petrecere Silent Disco in Iulius Town Timisoara

Filme in aer liber si petrecere Silent Disco in Iulius Town Timisoara

Filme in aer liber si petrecere Silent Disco in Iulius Town Timisoara

Evenimentul consacrat, Flight Cinema in My Town, se intoarce in Iulius Town din acest weekend si le ofera cinefililor o experienta unica de a viziona filme in aer liber. Timp de toata vara, Iulius Gardens va fi gazda celor mai apreciate productii cinematografice recente.

  • Vino la serile speciale cu filme precum “57 Seconds”, “John Wick” si “Blitz”.
  • Filmele vor incepe in fiecare seara la ora 20.00, iar inainte de proiectie, participa la Warm-Up Party.
  • Dupa film, relaxeaza-te la After Party, ce incepe la 21.30. Accesul la Flight Cinema in My Town este gratuit si nu necesita rezervare.

Evenimentul este organizat de Flight Festival Timisoara si Iulius Town Timisoara, cu sprijinul Event Sound Dj si Check-OUTeam.

Pe langa filmele incredibile, acest weekend te invita sa participi si la o petrecere speciala! Vineri si sambata, de la 20.00, in Family Plaza din Iulius Gardens, va avea loc Silent Disco. Fiecare participant va beneficia de casti wireless si va putea alege din mai multe genuri muzicale. Nu uita sa-ti aduci prietenii si sa fii pregatit pentru o noapte de dans si distractie!

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile. Silent Disco este un eveniment marca Flight Festival, ce promite sa aduca o atmosfera unica in Iulius Town Timisoara.

The post Filme în aer liber și Silent Disco, în acest weekend, la Iulius Town Timișoara first appeared on Ziua de Vest.

Tags:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General