Tuesday, April 16, 2024
HomeSportFiica lui Liviu Dragnea, Alexandra, impresionează în industria filmului

Fiica lui Liviu Dragnea, Alexandra, impresionează în industria filmului

Fiica lui Liviu Dragnea, Alexandra, impresionează în industria filmului

Alexandra Dragnea, fiica fostului lider PSD, Liviu Dragnea, se reinventează în industria filmului. Tânăra își dorește să se facă remarcată nu doar ca actriță, ci și ca regizor, scenarist și producător.

Alexandra Dragnea în două filme de scurt metraj

În 2023, Alexandra Dragnea a lucrat la două filme de scurt metraj, ambele încadrându-se în genul horror și fiind interpretate în limba engleză. Primul film, intitulat “Echoes From The Past” (Ecouri din trecut), o prezintă pe Alexandra în rolul unei femei numită Mia. Personajul său este capabil să-și riște viața pentru a găsi un artefact care ar putea salva omenirea. Această producție reprezintă un nou pas în cariera sa, întrucât Alexandra este regizor, producător, scenarist și deține rolul principal în acest scurt metraj.

Cel de-al doilea film, intitulat “The Missing Clue” (Indiciul lipsă), o prezintă pe Alexandra în rolul unei femei care încearcă să găsească indiciile necesare pentru a rezolva misterul dispariției mamei sale. În acest film, ea este atât scenaristă, cât și regizoare, având și unicul rol.

Producțiile independente ale Alexandrei Dragnea

Ambele filme au fost realizate cu bugete reduse, “Echoes From The Past” având un buget estimat de 1.400 de euro, iar “The Missing Clue” un buget de 450 de euro. Scopul acestor producții nu este unul comercial, ci de a fi prezentate și recunoscute la diverse festivaluri independente de film. Astfel, Alexandra Dragnea își dorește să-și facă cunoscută munca și talentul în industria filmului, fără a avea nevoie de resurse financiare considerabile.

Alexandra Dragnea, actriță, regizor și producător de succes

Deși este la început de drum în industria filmului, Alexandra Dragnea a demonstrat deja că este o persoană talentată și polivalentă. Până în prezent, ea a avut 10 roluri de actorie, a regizat cinci producții și a produs alte șapte filme. Una dintre producțiile în care a jucat a fost chiar premiată la un festival internațional de film.

Explozia carierei în 2022

Cel mai important rol principal interpretat de Alexandra Dragnea a fost în anul 2022, în filmul “Magdalena”. Tânăra a portretizat personajul Magdalena, o puștoaică răpită de un lord al crimei și antrenată să devină o asasină profesionistă. Acest film i-a adus regizorului Quinn van der Priem premiul pentru “cel mai bun scurt-metraj studențesc” la Pure Magic International Film Festival și o nominalizare la Student World Impact Film Festival.

O experiență vastă în industria filmului

Alexandra Dragnea nu este la prima sa experiență în fața sau în spatele camerei. Încă din 2016, ea a absolvit un workshop susținut de faimoasa Ivana Chubbuck, iar în 2018 a studiat actoria la prestigiosul Institut Lee Strasberg din Los Angeles. Prin urmare, tânăra actor și regizor își adaugă experiență și cunoștințe în domeniu pe măsură ce evoluează în cariera sa.

Alexandra Dragnea în fața provocărilor din industria filmului

Într-un interviu acordat în 2023, Alexandra Dragnea a dezvăluit că în România este puțin mai ușor să intri în industria filmului, în comparație cu țări precum Anglia sau America, unde concurența este mult mai mare. Cu toate acestea, ea recunoaște că este o meserie în care trebuie să te obișnuiești cu respingerea și să înțelegi că acest lucru nu are legătură cu tine sau cu talentul tău. Important este să continui să muncești și să nu renunți la motivația inițială, pentru că totul în viață se întâmplă la momentul potrivit.

Alexandra Dragnea reprezintă o nouă generație de actori și regizori talentați din România, care își dorește să se afirme în industria filmului la nivel internațional. Cariera sa variată și pasiunea pentru filmele de scurt metraj o propulsează către noi oportunități și provocări în domeniul cinematografiei.

TAGS: Alexandra Dragnea, fiica lui Liviu Dragnea, actorie, regie, producător, filme de scurt metraj, industria filmului

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments