Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateFetiță de trei ani internată de urgență la spital pentru o presupusă...

Fetiță de trei ani internată de urgență la spital pentru o presupusă supradoză de canabis

Fetiță de trei ani internată de urgență la spital pentru o presupusă supradoză de canabis

O fetiță în vârstă de trei ani a fost adusă cu urgență la Spitalul Județean Constanța, după ce a prezentat simptome care sugerează o posibilă supradoză de canabis. Se pare că micuța a fost adusă la spital săptămâna trecută de către mama ei. Analizele de sânge au confirmat prezența canabisului în organismul copilului, conform informațiilor furnizate de Replica Online.

Specialiștii medicali presupun că fetița a ingerat substanțe stupefiante, motiv pentru care au inițiat testele necesare. Rezultatele acestora au indicat prezența canabisului în corpul micuței pacient. Copila a primit tratament de urgență, iar personalul spitalului a notificat imediat autoritățile competente despre situația delicată.

Mama fetiței a fost audiată de către polițiști, aparținând, conform informațiilor preliminare, cetățeniei olandeze. Femeia a declarat că micuța ar fi consumat bomboane, însă nu a putut stabili o legătură clară între acestea și incidentul care a dus la spitalizarea copilului. Ancheta este în desfășurare pentru a lămuri circumstanțele exacte ale acestui incident șocant.

Forțele de ordine au efectuat o percheziție la magazinul menționat de mama fetiței, de unde au fost prelevate mostre din produsele comercializate. Cu toate acestea, investigatorii cred că cel mai plauzibil scenariu este acela că fetița ar fi fost expusă în mod pasiv drogurilor, într-un mediu în care s-a fumat canabis.

Surse neconfirmate sugerează că mama și fiica sa ar fi călătorit cu o navă de croazieră care a făcut escala și în România. Se pare că femeia vizitează destul de des țara noastră și că aici locuiește soțul ei, un cetățean român stabilit în Agigea.

Investigațiile în acest caz sunt coordonate de un procuror DIICOT, iar poliția a informat și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța pentru a demara o anchetă socială amplă în acest caz delicat. Autoritățile fac eforturi susținute pentru a clarifica toate aspectele acestui incident șocant și pentru a proteja interesul superior al copilului implicat.

TAGS:

supradoză canabis, fetiță droguri, incident Constanța, droguri minor, investigație droguri, consum canabis
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General