Monday, July 22, 2024
HomeLifestyleFestivitati de lux inainte de nunta

Festivitati de lux inainte de nunta

Festivitati de lux inainte de nunta

Recent, un cuplu celebru a starnit atentia publicului cu o serie de petreceri extravagante organizate inainte de nunta lor. Potrivit informatiilor CNN, evenimentele grandioase s-au desfasurat in mai multe locatii si au atras atentia unor personalitati de marca. O petrecere opulenta cu o durata de trei zile a avut loc in Jamnagar, la care au participat aproximativ 1.200 de invitati, printre care s-au numarat Mark Zuckerberg si Bill Gates. Atmosfera a fost incantata de un spectacol uimitor de lumini create de 5.500 de drone, iar oaspetii au dansat sub acordurile muzicii Rihannei intr-un palat de sticla special construit pentru acest eveniment.

In luna mai, cuplul a organizat o croaziera de patru zile in Marea Mediterana, unde prietenii si familia s-au bucurat de clipe de neuitat. Programul a inclus oprire in mai multe porturi europene si spectacole sustinute de artisti celebri precum Katy Perry, Backstreet Boys si Andrea Bocelli.

Nunta de lux in Mumbai

Nunta fastuoasa va avea loc in Mumbai intre 12 si 14 iulie, pe parcursul a trei zile pline de evenimente speciale. Ceremonia va avea loc la locatii renumite din oras, precum resedinta parintilor lui Anant, Antilia, o cladire de 27 de etaje, si la Jio World Convention Centre, detinut de familia Ambani. Acest complex poate gazdui un numar impresionant de peste 16.000 de invitati. Cu toate ca detalii despre eveniment sunt tinute sub semnul intrebarii, se anunta ca nunta va fi una de neuitat, continuand traditia evenimentelor anterioare marcate de opulentza si rafinament.

La varsta de 29 de ani, Anant Ambani este cel mai tanar fiu al magnatului Mukesh Ambani, al carui imperiu financiar este evaluat la 118 miliarde de dolari conform Bloomberg Billionaires Index. Anant este implicat in extinderea diviziei energetice a conglomeratului familiei, Reliance Industries. Absolvent al Universitatii Brown, el este cunoscut atat pentru abilitatile sale de business, cat si pentru implicarea sa in protectia animalelor, fiind fondatorul adpostului Vantara, o rezervatie de 3.000 de acri dedicata animalelor.

Radhika Merchant, in varsta de 29 de ani, este fiica magnatului farmaceutic Viren Merchant si lucreaza in compania acestuia, Encore Healthcare. Absolventa a Universitatii din New York, ea l-a intalnit pe Anant prin intermediul unor prieteni comuni in 2017. Pe langa cariera sa profesionista, Radhika este si o talentata dansatoare de Bharatnatyam, una dintre cele mai apreciate forme de dans clasic indian.

Traditii si ceremonii specifice in India

In conformitate cu traditia hindusa, datele pentru nunta au fost stabilite in functie de hartiile natale ale mirilor. Nuntile hinduse sunt cunoscute pentru ceremoniile lor bogate si complexe care se intind pe mai multe zile. Printre acestea se numara ritualuri precum haldi, unde se aplica pasta de turmeric pe pielea mirilor pentru noroc si protectie, si mehndi, un ritual in care se deseneaza modele cu henna pe mainile miresei si ale invitatilor.

Sangeet-ul, o petrecere traditionala cu muzica si dans, va avea loc in seara dinaintea nuntii. Conform invitatiei publicate de agentia de stiri ANI, festivitatile vor debuta pe 12 iulie cu ceremonia “Shubh Vivaah” sau “nunta de bun augur”, urmata de “Shubh Aashirwad” sau “binecuvantarea divina” pe 13 iulie, pentru a se incheia pe 14 iulie cu “Mangal Utsav” sau receptia.

Manish Malhotra, un designer de renume din India, a fost desemnat drept director de creatie al nuntii. Lucrand in stransa colaborare cu Nita Ambani si alti parteneri, acesta va contribui la crearea unei atmosfere unice si spectaculoase. In declaratii pentru CNN, Malhotra a mentionat ca va integra ideile vizionare ale Nitei pentru a realiza decoruri si experiente care sa reflecte esenta Indiei si personalitatea distincta a cuplului. Fiecare aspect al nuntii, de la decoratiuni si meniu pana la vestimentatie si ambianta, va fi atent conceput pentru a oferi o experienta imersiva plina de bucurie, iubire si sarbatoare.

Nunta dintre Anant Ambani si Radhika Merchant se anunta a fi un eveniment cu adevarat memorabil, marcand o unire de suflete intr-un context plin de lux si rafinament.

TAGS:

Festivitati, Nunta, India, Anant Ambani, Radhika Merchant

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General