Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateFestivalul VIBE, O Sursă de Energie și Inovație pentru Târgu Mureș și...

Festivalul VIBE, O Sursă de Energie și Inovație pentru Târgu Mureș și Județul Mureș

Festivalul VIBE, O Sursă de Energie și Inovație pentru Târgu Mureș și Județul Mureș

Festivalul VIBE și-a deschis porțile într-o locație nouă, atrăgând mii de participanți entuziaști. Lansarea oficială a avut loc în prezența unor oficialități marcante, precum Rés Konrád Gergely, Soós Zoltán, Péter Ferenc și Sófalvi Szabolcs.

Experiență Completă într-o Locație Unică

Directorul festivalului, Rés Konrád Gergely, a subliniat importanța noii locații care aduce sub aceeași „umbrelă” toate programele festivalului, de la activități de zi până la momente muzicale și sportive. Atmosfera festivalului a captat deja atenția multor participanți, anticipând concertul spectaculos al lui Jason Derulo de sâmbătă care se anunță a fi un succes de proporții.

Imagine de la Festivalul VIBE

Primarul Târgu Mureșului, Soós Zoltán, a recunoscut valoarea adusă de festival orașului și a exprimat dorința de a menține o colaborare strânsă pe viitor, subliniind poziționarea Târgu Mureșului pe locul 6 în România în ceea ce privește viața culturală.

Impactul Cultural și Social al Festivalului în Județul Mureș

Președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, a evidențiat contribuția semnificativă a festivalului la viața culturală a județului, atrăgând atenție nu doar asupra evenimentului în sine, ci și asupra potențialului de atracție pe termen lung pe plan cultural și turistic.

Primarul comunei Sângeorgiu de Mureș, Sófalvi Szabolcs, a subliniat că festivalul a transformat localitatea într-un loc de întâlnire și divertisment, creând oportunități pentru comunitate, tineri și participanți. Ambianța prietenoasă și spectacolele de calitate sunt doar câteva din elementele care definesc experiența Festivalului VIBE.

Experiență Unică cu Peste 100 000 de Participanți

Aflat la a șasea ediție, Festivalul VIBE aduce pe scenele sale artiști de renume și programe variate pentru publicul său numeros. Cu susținerea principalilor sponsori precum BCR, INCUBE LANGUAGE SCHOOL și CODESPRING, VIBE KOLI promite o experiență de neuitat care va marca atât pe plan cultural, economic cât și turistic județul Mureș.

Sursa foto: VIBE Festival

Articolul complet poate fi citit aici.

TAGS:

Festivalul VIBE,

Târgu Mureș,

Județul Mureș,

Evenimente Culturale,

Turism Transilvania.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General