Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateFestivalul Rock la Mureș 2024: Line-up-ul complet și activități incendiare pentru iubitorii...

Festivalul Rock la Mureș 2024: Line-up-ul complet și activități incendiare pentru iubitorii de muzică și distracție

Festivalul Rock la Mureș 2024: Line-up-ul complet și activități incendiare pentru iubitorii de muzică și distracție

Ediția a XII-a a festivalului Rock la Mureș se anunță a fi unul dintre cele mai incendiare evenimente muzicale ale anului, aducând pe scena Marosch și Cubici trupe de talie internațională și oferind participanților o experiență culturală și artistică amplificată. Printre headlinerii așteptați se numără The Casualties, Dropout Kings, Doctor Krápula și Stain The Canvas.

Odată cu anunțul line-up-ului care va electriza atmosfera festivalului, organizatorii au dezvăluit că vor fi 8 concerte zilnice, aducând în fața publicului trupe punk de marcă precum The Casualties, Dropout Kings și Doctor Krápula. Fanii genului se vor bucura și de prestații live ale formațiilor europene Stain The Canvas, Dead Like Juliet, Glazed Curtains, Leons Massacre și Suasion, garantând un mix eclectic de stiluri și energie.

Pe lângă show-urile de pe scena principală, festivalul va găzdui o serie de activități interactive și artistice, precum demonstrații de graffiti, workshop-uri, ateliere creative, prezentări de carte și expoziții de fotografie, transformând Rock la Mureș într-un hub cultural și social unde participanții se pot conecta și interacționa într-un mod inedit.

Atmosfera va fi menținută vie și în timpul nopții, cu două seri de after party intens la scena Cubici, oferind festivalierilor ocazia de a prelungi distracția până în zorii fiecărei zile.

Camping gratuit, pachete promoționale și reduceri pentru participanți

Unul dintre avantajele semnalate de către organizatori este posibilitatea de a beneficia de camping gratuit pentru posesorii de abonamente sau bilete pe zile, cu o zonă de campare generoasă și bine amenajată, inclusiv facilități precum toalete ecologice, dușuri și stații de încărcat gadget-uri. Abonamentele și biletele pot fi achiziționate online sau de la intrare, iar posesorii acestora vor putea profita de reduceri și pachete promoționale.

Locuitorii din comuna Periam se bucură de o ofertă specială, precum un abonament la preț redus pentru ambele zile ale festivalului, în timp ce copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de un adult posesor de abonament sau bilet pe o zi, încurajând astfel participarea în familie la eveniment.

Anul acesta, modalitățile de plată sunt diverse, incluzând opțiuni precum plăți cu cardul sau achiziționarea de tokeni pentru băuturi și mâncare, asigurându-se că participanții au la dispoziție soluții comode și flexibile pentru a-și bucura de experiența festivalului în cele mai bune condiții.

Reguli de acces și programul detaliat al evenimentului

O caracteristică importantă a Festivalului Rock la Mureș este deschiderea către animalele de companie, cu acces permis în incintă, iar pentru câinii de rase considerate periculoase este obligatorie purtarea botniței. În schimb, accesul cu substanțe interzise, băuturi alcoolice dinafara festivalului, obiecte periculoase sau materiale pirotehnice este strict interzis, asigurându-se astfel siguranța și confortul tuturor participanților.

Programul detaliat al festivalului se prezintă în două zile pline de muzică și distracție, cu concerte ce se desfășoară pe scena Marosch și Cubici, aducând un mix eclectic de artiști și genuri muzicale. Fiecare seară se va încheia în mod spectaculos, cu un foc de tabără impresionant, simbolizând spiritul de comunitate și bucuria de a fi împreună la un eveniment atât de special.

Vă invităm să consultați programul complet al festivalului și să vă pregătiți să trăiți o experiență muzicală de neuitat în cadrul Rock la Mureș 2024, un eveniment ce promite să depășească orice așteptări și să ofere participanților clipe memorabile și emoționante.

TAGS:

Rock la Mureș, Festival muzical, Concerte live, Eveniment cultural, Activități artistice.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General