Tuesday, February 27, 2024
Google search engine
HomeActualitateFemeie în vârstă de 64 de ani găsită înecată în râul Dâmbovița

Femeie în vârstă de 64 de ani găsită înecată în râul Dâmbovița

Femeie în vârstă de 64 de ani găsită înecată în râul Dâmbovița

O tragedie a avut loc miercuri, 10 ianuarie, când o femeie în vârstă de 64 de ani a fost găsită înecată în râul Dâmbovița. Trupul nefericitei femei a fost scos din apă de scafandrii de la SMURD, în urma unei operațiuni de salvare de amploare. Anunțul a fost făcut de către Poliția Capitalei, care a precizat că s-a demarat o anchetă pentru a stabili dacă este vorba despre aceeași femeie dată dispărută de familia ei.

Evenimentul tragic a fost semnalat polițiștilor de la Secția 11 în jurul orei 11 dimineața, prin intermediul unui apel la numărul de urgență 112. Martorii au comunicat autorităților despre prezența unei persoane înecate în râul Dâmbovița.

Imediat, la locul incidentului au sosit echipaje ale poliției și scafandrii de la SMURD, care au intervenit rapid pentru a scoate trupul neînsuflețit al femeii din apă. După efectuarea manevrelor de resuscitare în încercarea de a-i salva viața, medicii au constatat că femeia este decedată.

Astfel, cazul a fost încredințat Parchetului de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, pentru a se realiza o anchetă amănunțită și pentru a se stabili circumstanțele exacte în care s-a întâmplat acest tragic incident.

În același timp, trupul neînsuflețit al femeii va fi transportat la Institutul Național de Medicină Legală, unde va fi efectuată o necropsie pentru a se stabili cauza exactă a decesului.

Conform informațiilor furnizate de Poliție, familia victimei a dat alarma cu privire la dispariția femeii în data de 9 ianuarie. Femeia a plecat de la adresa sa de domiciliu, situată în Sectorul 3 al Capitalei, în jurul orei 11:30 și nu s-a mai întors.

Imediat după ce familia a semnalat dispariția, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sector 3 au început căutările. Cu ajutorul unor activități specifice, autoritățile vor stabili cu precizie dacă femeia găsită înecată este aceeași persoană dispărută, care este subiectul investigațiilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sector 3.

Anchetă în desfășurare pentru aflarea adevărului

Odată cu desfășurarea investigațiilor în acest caz tragic, autoritățile vor face tot posibilul pentru a descoperi circumstanțele care au dus la înecul femeii de 64 de ani. Ancheta este coordonată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în colaborare strânsă cu Serviciul Omoruri.

Se vor analiza atent toate probele și indiciile disponibile pentru a se reconstitui evenimentele și pentru a se înțelege ce s-a întâmplat în timpul tragediei. Nu se exclud niciun scenariu și nicio variantă, astfel încât anchetatorii vor audia martorii și vor verifica orice informație ce ar putea oferi noi indicii în rezolvarea cazului.

Momentan, familia și prietenii femeii îndurerate trec printr-o perioadă extrem de dificilă și sunt ajutați de cadrul asistențial pentru a face față acestei tragedii. Ei speră că ancheta va aduce lumină în acest caz și că se vor găsi răspunsuri la întrebările care îi macină.

Echipa de jurnaliști de la Platforma EZS aduce cele mai noi informații despre acest caz și va ține publicul la curent cu orice detalii relevante dezvăluite în cadrul anchetei.

Sursa:

[Tag-uri: femeie înecată, râul Dâmbovița, incident tragic, dispariție, poliție, anchetă, investigație criminală, Sector 3]

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments