Thursday, May 23, 2024
HomeSportFemeie din Bistrița – Năsăud, la Un Pas de Tragedie

Femeie din Bistrița – Năsăud, la Un Pas de Tragedie

Femeie din Bistrița – Năsăud, la Un Pas de Tragedie

O femeie din județul Bistrița – Năsăud a fost protagonistă într-un incident care a șocat comunitatea locală. Aceasta s-a aruncat din mașina iubitului său într-un gest disperat, pe fondul unei certe intense cu partenerul său. Decizia sa a declanșat o serie de evenimente dramatice.

Sechestrată într-un Hotel după Gestul Disperat

Situația a degenerat rapid atunci când femeia s-a aruncat din mașina aflată în mers, condusă de iubitul său. Chiar dacă a fost prinsă de individ, acesta a decis să o sechestreze într-un hotel din Oradea, la peste 250 de kilometri distanță de locul incidentului.

Pe durata sechestrului, femeii nu i s-a permis să contacteze familia. Abia după mai multe zile de agonie, aceasta a fost adusă la spital, iar bărbatul a fost reținut de autorități pentru 30 de zile.

Situată pe 21 aprilie într-o mașină ce se deplasa spre direcția Sigmir – Beclean, femeia a fost amenințată de partenerul său, un bărbat de 38 de ani. Confruntată cu o situație tensionată, ea a fost determinată să sară din vehiculul aflat în mișcare, provocându-și răni grave.

Conștient de gravitatea rănilor suferite de iubita sa, bărbatul a decis să o conducă la un spital din Oradea a doua zi. Ulterior, la cererea familiei, femeia a fost transferată pe 25 aprilie în județul Bistrița – Năsăud, acolo unde locuia.

Informațiile furnizate de autorități dezvăluie că, dată fiind deteriorarea stării de sănătate a femeii, aceasta a fost transportată la un spital din Oradea pe 22 aprilie, iar la solicitarea familiei, transferată pe 25 aprilie la spitalul din Bistrița.

În urma anchetei și probelor strânse în acest caz, s-a decis pe 26 aprilie reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 38 de ani din Oradea, acesta fiind investigat pentru privare de libertate, violență în familie și părăsirea locului accidentului.

Pe 27 aprilie, suspectul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Surse: Femeie, Bistrița, Năsăud, iubit, tragedie, Oradea.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments