Monday, July 22, 2024
HomeActualitateFemeie de 35 de ani găsită moartă într-un hotel din municipiul Pitești

Femeie de 35 de ani găsită moartă într-un hotel din municipiul Pitești

Femeie de 35 de ani găsită moartă într-un hotel din municipiul Pitești

O tragedie a avut loc vineri în municipiul Pitești, unde o femeie în vârstă de 35 de ani a fost descoperită moartă în camera unui hotel. Potrivit informațiilor preliminare, nu au fost identificate semne de violență asupra femeii în cauză, conform sursei News.ro.

Evenimentul a fost adus la cunoștința autorităților pe data de 5 iunie, când polițiștii din Pitești au fost alertați prin intermediul serviciului de urgență 112 că într-una dintre camerele unui hotel din oraș a fost găsită o persoană decedată. Echipa de investigații criminale s-a deplasat la fața locului și a identificat victima drept o femeie în vârstă de 35 de ani din județul Ilfov, conform declarațiilor oficiale emise de Poliția Argeș.

Anchetatorii au comunicat că la prima evaluare nu au fost observate semne de agresiune sau violență pe corpul femeii decedate. În vederea stabilirii cauzei exacte a decesului, urmează să fie efectuată o autopsie medico-legală detaliată.

Pentru a asigura desfășurarea investigațiilor conform legii, autoritățile au inițiat un dosar penal sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în cadrul căruia se vor derula cercetările pentru clarificarea circumstanțelor tragice în care a fost găsită femeia decedată.

Citește și: Un adolescent surprins la volan a dus mașina acasă și a fugit de polițiști cu alta

TAGS: Femeie, Pitești, deces, dosar penal
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General