Sunday, June 23, 2024
HomeJustitieFemeia din Galați, arestată preventiv pentru violențe împotriva fiicei sale de 9...

Femeia din Galați, arestată preventiv pentru violențe împotriva fiicei sale de 9 ani

Femeia din Galați, arestată preventiv pentru violențe împotriva fiicei sale de 9 ani

O tragedie șocantă a avut loc în Galați, unde o mamă a fost arestată preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de omor asupra fiicei sale în vârstă de 9 ani. Ancheta a arătat că femeia a exercitat acte de violență extremă asupra minorei, provocându-i leziuni traumatice pe întreaga suprafață a corpului, care au cauzat moartea acesteia.

În urma anchetei, procurorii au luat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de mama și de unchiul și mătușa minorei. Aceștia sunt acuzați de complicitate la omor calificat, complicitate la rele tratamente aplicate minorului și complicitate la violență în familie. Potrivit comunicatului remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, se pare că unchiul și mătușa au girat faptele mamei, participând și ei la actele de violență împotriva minorei și a surorilor acesteia.

Faptele grave comise împotriva copiilor au ieșit la iveală după ce autoritățile au primit informații despre situația deosebit de dificilă în care se aflau aceștia. Ancheta a arătat că mama făcea uz de violență extremă, aplicând multiple lovituri cu obiecte contondente și provocând arsuri minorei. De asemenea, a fost constatată absența oricărei inițiative din partea mamei în apărarea victimelor și chiar girarea comportamentului infracțional al acesteia.

Persoanele vătămate sunt fiicele mamei, în vârstă de 9, 6 și 4 ani. După cum au arătat cercetările, cele trei minore au suferit atât traumatisme fizice, cât și psihologice ca urmare a actelor violente la care au fost supuse. Toate cele trei surori au avut nevoie de îngrijiri medicale pentru vindecare, iar starea lor de sănătate a fost pusă în primejdie gravă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a solicitat arestarea preventivă atât pentru mama, cât și pentru unchiul și mătușa minorelor. Aceștia vor fi puși în fața unui judecător de drepturi și libertăți pentru a se decide dacă măsura arestării preventive este necesară în acest caz.

Este important să subliniem că violența domestică și abuzul asupra copiilor sunt probleme grave și inacceptabile în societatea noastră. Este responsabilitatea noastră să protejăm și să asigurăm siguranța copiilor noștri. Autoritățile trebuie să fie vigilente în depistarea și sancționarea cazurilor de abuz și să ofere sprijin victimelor acestora.

Detalii șocante ies la iveală în cazul fetiței ucise de mamă, la Galați. Ce s-a întâmplat cu surorile sale?

Tragedia care a avut loc în Galați a șocat întreaga comunitate. O mamă și-a bătut până la moarte fiica în vârstă de 9 ani, iar acum autoritățile se concentrează asupra situației celorlalte două surori ale minorei. Ce s-a întâmplat cu ele?…

TAGS: fetițe ucise, violenta domestică, abuz asupra copiilor, protecţia copilului, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General