Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportFCSB, victorii clare în SuperLiga și potențial la echipa națională

FCSB, victorii clare în SuperLiga și potențial la echipa națională

FCSB, victorii clare în SuperLiga și potențial la echipa națională

FCSB a început excelent anul 2024 în SuperLiga, obținând două victorii clare în primele două etape. După un impresionant scor de 4-0 împotriva echipei UTA Arad, FCSB a învins și Universitatea Craiova cu scorul de 3-0. Echipa a demonstrat o formă solidă, iar unul dintre jucătorii cheie în aceste meciuri este Adrian Șut, cu evoluții excelente la centrul terenului.

Șut, pe lista selecționerului Edi Iordănescu pentru Euro 2024?

Mihai Stoichiță, fostul jucător și manager al echipei FCSB, a dezvăluit că Adrian Șut ar putea face parte din lotul naționalei la Euro 2024, sub comanda selecționerului Edi Iordănescu. Stoichiță a menționat că Șut este monitorizat constant și că evoluțiile sale sunt foarte apreciate. Dacă va continua să joace la același nivel și rivalul său nu primește minute de joc până în vară, există șanse reale ca Șut să primească o convocare. Decizia finală aparține însă selecționerului Edi Iordănescu, care va ține cont de logica și performanțele jucătorului. Pe parcursul timpului, au existat situații în care portarii care nu evoluau constant la cluburi erau titulari la națională, așa că nu este imposibil ca și în cazul lui Șut să se întâmple același lucru.

Gigi Becali încrezător în calitățile lui Șut

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a confirmat și el potențialul lui Șut pentru echipa națională. Becali susține că Șut ar trebui să fie inclus în lotul de la Euro 2024 și că singurul mijlocaș care ar putea depăși performanțele sale este Nicu Stanciu. În ciuda criticilor aduse adesea la adresa naționalei, Becali a spus că este încrezător și că Șut merită să fie prezent la turneul final. Decizia finală privind convocările va fi luată de selecționerul Edi Iordănescu, însă Gigi Becali a subliniat calitățile excepționale ale lui Șut și importanța sa pentru echipă.

Totodată, Mihai Stoichiță a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre strategia de selecție a jucătorilor din partea lui Edi Iordănescu și a subliniat faptul că acesta este un mare susținător al logicii și al performanțelor. Este important ca jucătorii să aibă rezultate bune la nivel de club și să demonstreze că merită o șansă la echipa națională. Astfel, Adrian Șut pare să îndeplinească aceste criterii și să fie pe lista de potențiali convocați la Euro 2024.

Șut e jucător de echipă națională? Mihai Stoichiță știe ce este în agenda selecționerului Edi Iordănescu

Concluzie

FCSB s-a impus în primele două etape de SuperLiga cu victorii clare. Adrian Șut, cu evoluții excelente la centrul terenului, este unul dintre jucătorii cheie ai echipei. Experții, precum Mihai Stoichiță și Gigi Becali, văd potențialul lui Șut de a face parte din lotul naționalei pentru Euro 2024. Decizia finală îi aparține selecționerului Edi Iordănescu, însă există argumente solide care susțin prezența lui Șut la competiția europeană. Fanii și iubitorii fotbalului sunt cu ochii pe evoluțiile lui Șut și așteaptă cu nerăbdare decizia finală a selecționerului.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments