Tuesday, April 16, 2024
HomeSportFCSB Surprins de Universitatea Cluj cu un Remiz Scor 0-0

FCSB Surprins de Universitatea Cluj cu un Remiz Scor 0-0

FCSB Surprins de Universitatea Cluj cu un Remiz Scor 0-0

Universitatea Cluj a reușit să obțină un remiz pe teren propriu împotriva echipei FCSB, scor 0-0, într-un meci tensionat din etapa 26 din Superliga. Cu acest rezultat, FCSB rămâne în fruntea clasamentului, dar este acum la o distanță de 7 puncte față de Rapid. De asemenea, meciul de pe Cluj Arena a marcat debutul lui Nana Antwi la FCSB, un jucător transferat recent în această iarnă.

Discursul Fabulos al Patronului FCSB despre “Racheta” Antwi

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a oferit declarații interesante despre Nana Antwi într-un interviu acordat pentru FANATIK SUPERLIGA. Becali a menționat că momentan nu a avut suficient timp să-și formeze o părere despre Antwi, pe care l-a poreclit “Racheta” datorită vitezei sale pe teren.

“N-am putut încă să văd ‘Racheta’. Nu a avut timp să dea drumul la kerosen. Într-un fel, mi-a plăcut, am văzut că are stăpânire de sine, nu a pierdut mingile. A driblat, a pasat. Stai că îl bag tot meciul, o să vezi. Nu avem U-21. Nu l-ai văzut pe Tavi. Nu este în apele lui. Prinde mingea… băi, nu mai merge să o gâdilăm. Trebuie să dai drumul. Tavi trebuie să înțeleagă că nu mai merge așa. Nu merge să gâdilăm mingea. O dăm direct,” a subliniat Becali în cadrul interviului.

Predicția lui Gigi Becali pentru Titlu: Mizează pe un Avans de Cel Puțin 13 Puncte

Gigi Becali și-a făcut calculele pentru obținerea titlului și a dezvăluit că mizează pe un avans de cel puțin 13 puncte la finalul campionatului. El a menționat că echipa sa se află într-o poziție favorabilă, având în vedere programul mai ușor din viitoarele etape.

“Pe cel puțin pe 13 puncte mizez la final, la intrarea în play-off. Vor fi 7-8 la înjumătățire. Craiova nu are cum, e prea valoroasă, câte bătăi să mai iei? Așa și cu noi, la revedere cu omenia. Sunt puncte multe. Noi dacă suntem pe primul loc o să jucăm cu locul 6, 5, probabil echipe mai subțirele. În play-off îți dai viața, acolo nu mai merge să greșești. După două meciuri ei joacă între ei, se întâmplă ceva și s-au făcut 8 puncte, ce să mai faci cu ei? Asta e psihologia. De exemplu, aseară am zis că e bine și dacă rămânem cu șase,” a explicat Becali.

Tag-uri:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments