Sunday, April 21, 2024
HomeSportFCSB pierde o oportunitate uriașă! Atacantul David Ankeye semnează cu Genoa

FCSB pierde o oportunitate uriașă! Atacantul David Ankeye semnează cu Genoa

FCSB pierde o oportunitate uriașă! Atacantul David Ankeye semnează cu Genoa

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a avut șansa de a aduce atacantul David Ankeye în această iarnă, dar a ratat transferul. Nigerianul va semna cu clubul italian Genoa pentru o sumă de 3 milioane de euro.

Informațiile au fost confirmate de agenții Florin Vulturar și Leonid Istrati, care au intermediat mutarea. Conform declarațiilor lui Vulturar pentru FANATIK, transferul este aproape de finalizare, iar Istrati a plecat deja la Genova pentru a încheia detaliile contractului.

Gigi Becali spera să îl aducă pe Ankeye și să-l vadă jucând împotriva Romei

Încă din luna decembrie a anului trecut, Gigi Becali avea intenția de a transfera atacantul David Ankeye cu suma de 1,1 milioane de euro. Patronul FCSB a făcut această declarație pentru FANATIK, menționând că ar fi dorit să-l vadă pe jucător în meciul din Europa League contra Romei.

Deși s-au purtat negocieri, suma solicitată inițial de clubul Sheriff Tiraspol a fost de 1,5 milioane de euro, iar în cele din urmă, au ajuns la un acord pentru 1,1 milioane. Totuși, transferul nu s-a realizat, iar Ankeye va continua cariera la Genoa.

Genoa a intervenit după transferul lui Drăgușin către Tottenham

Interesant este că Genoa a intrat în cursa pentru Ankeye abia după ce a vândut un alt jucător, Radu Drăgușin, la Tottenham, pentru suma de 26 de milioane de euro. Acest lucru a deschis calea pentru transferul atacantului nigerian în Serie A.

Clubul Molde din Norvegia a fost și el interesat de serviciile lui Ankeye și a oferit 2,2 milioane de euro pentru transfer, dar italienii au oferit o sumă mai mare și au câștigat cursa. Astfel, Sheriff Tiraspol va realiza o afacere excelentă, vânzând jucătorul pentru de aproape 8 ori mai mult decât au plătit în vara trecută.

Până acum, în acest sezon, Ankeye a marcat 8 goluri în 25 de meciuri și a jucat în toate cele 6 partide din grupa Europa League.

  • Genoa va plăti 3.000.000 de euro pentru transferul lui Ankeye
  • Gigi Becali putea să îl aducă pentru 1.100.000 de euro în luna decembrie

TAGS: Gigi Becali, FCSB, David Ankeye, Sheriff Tiraspol, Genoa, Serie A, Radu Drăgușin, Tottenham

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments