Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeSportFCSB, echipa favorită la titlu în SuperLigă pentru sezonul 2024

FCSB, echipa favorită la titlu în SuperLigă pentru sezonul 2024

FCSB, echipa favorită la titlu în SuperLigă pentru sezonul 2024

Sezonul de iarnă s-a încheiat, iar SuperLiga revine cu meciurile dintre Sepsi și Poli Iași și Rapid și FC U Craiova. Aceasta va fi una dintre cele mai disputate ediții de campionat din ultimii ani, iar FCSB pornește din postura de mare favorită la titlu.

Cu un avans de 8 puncte în fața rivalelor, echipa lui Gigi Becali se simte încrezătoare, dar presiunea va fi grea pe umerii jucătorilor care nu au mai câștigat titlul din 2015. Cu toate că au fost mereu în lupta pentru trofeu în ultimii 9 ani, FCSB nu a reușit să se poziționeze pe primul loc. Este momentul ca echipa să-și demonstreze valoarea și să-și recâștige statutul de campioană.

Cu toate acestea, FCSB nu va avea un drum ușor către titlu. CFR Cluj este principala urmăritoare și reprezintă un adversar redutabil, chiar dacă a avut performanțe mai puțin eficiente în ultimii ani. Rapid s-a întărit semnificativ în perioada de transferuri din iarnă și visează la câștigarea titlului. De asemenea, Universitatea Craiova speră să aibă un parcurs solid cu antrenorul Ivailo Petev.

În play-off, punctele se vor înjumătăți, oferind astfel șanse egale tuturor echipelor de a lupta pentru titlu. Chiar dacă există o diferență considerabilă față de liderul actual, nimeni nu poate fi exclus din cursa pentru campionat. Campioana en-titre, Farul, se află departe de forma din anul trecut și ar fi o surpriză uriașă să se implice în bătălia pentru titlu.

Cotele la câștigarea titlului:

  • FCSB – 1.35
  • CFR Cluj – 4.50
  • Universitatea Craiova – 12.00
  • Rapid – 18.00
  • Farul – 200.00
  • Sepsi – 250.00

Luptă strânsă în play-off! Șapte echipe despărțite de 4 puncte

Cum se întâmplă în fiecare an, bătălia pentru play-off promite să fie una aprigă. FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova și Rapid sunt echipele cu cele mai mari șanse de a se califica în această etapă. Cu toate acestea, mai sunt disponibile două locuri pentru care luptă nu mai puțin de șapte echipe.

Locurile 5 (Sepsi) și 11 (Oțelul Galați) sunt despărțite de doar 4 puncte, ceea ce demonstrează nivelul ridicat al competiției. Sepsi, Farul, Hermannstadt, U Cluj, FC U Craiova, Petrolul și Oțelul speră să prindă un loc în play-off-ul campionatului.

Este foarte probabil ca ace

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments