Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateFCSB Câștigă Supercupa României într-un Meci Dominant împotriva Corvinul Hunedoara

FCSB Câștigă Supercupa României într-un Meci Dominant împotriva Corvinul Hunedoara

FCSB Câștigă Supercupa României într-un Meci Dominant împotriva Corvinul Hunedoara

FCSB a demonstrat superioritatea sa învingând formația Corvinul Hunedoara cu scorul de 3-0 în finala Supercupei României, desfășurată pe stadionul Steaua din București. Campioana României a confirmat statutul său și s-a impus cu autoritate împotriva echipei din Liga a 2-a, care câștigase Cupa României anterior.

Meciul a fost urmărit de o asistență impresionantă, formată din 15.916 spectatori, care au fost martorii evoluției remarcabile a echipei FCSB. Golurile victoriei au fost marcate de David Miculescu în minutul 21, Marius Ștefănescu în minutul 52 și Luis Phelipe în minutul 81, consolidându-și astfel performanța excelentă.

Echipele de start

FCSB: A. Vlad – Antwi, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Alhassan, Lixandru, Radaslavescu – Ștefănescu, Miculescu, Băluță. Antrenor: Elias Charalambous

Corvinul Hunedoara: Lefter – Iacob, Lică, Manolache, Velisar – Hrezdac, Roger, Neacșa – Pîrvulescu, Buș, Ubbink. Antrenor: Florin Maxim

FCSB, echipa campioană a sezonului precedent din SuperLiga României, a confirmat din nou superioritatea în fața Corvinului Hunedoara, echipa surpriză care câștigase Cupa României. Cele două echipe s-au confruntat recent într-un alt meci intens, iar FCSB a demonstrat din nou calitățile care o fac una dintre cele mai puternice echipe din țară.

Meciul din Supercupă vine după o perioadă de schimbări în cadrul clubului hunedorean, cu președintele Dan Colesniuc urmând să se retragă la pensie începând cu luna iulie. Clubul a transmis mulțumiri acestuia pentru eforturile depuse în încurajarea și susținerea echipei.

FOTO: Profimedia

TAGS: FCSB, Supercupa României, Corvinul Hunedoara

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General