Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeSportFCSB a învins Universitatea Craiova cu 3-0 și continuă elanul în SuperLiga...

FCSB a învins Universitatea Craiova cu 3-0 și continuă elanul în SuperLiga României

FCSB a învins Universitatea Craiova cu 3-0 și continuă elanul în SuperLiga României

FCSB a obținut o victorie categorică în fața Universității Craiova, după un meci în care a dominat clar. Echipa condusă de Gigi Becali a demonstrat o dată în plus de ce este capabilă și a arătat că este principala favorită la câștigarea titlului de campioană.

Liderul din SuperLigă și-a întărit poziția în fruntea clasamentului, având un avans de 11 puncte față de urmăritoarea sa. Cu un atac devastator și o apărare solidă, FCSB este de neoprit în acest moment.

Mihai Stoica: “Gigi Becali a dictat la echipă de 20 de ani”

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a dezvăluit într-un interviu că patronul Gigi Becali a exercitat o influență puternică asupra clubului încă de la începuturile sale. Chiar și antrenorii, inclusiv Costel Gâlcă, au trebuit să accepte indicațiile și ordinele venite de la patron.

Stoica a declarat că Gigi Becali a dictat la FCSB timp de 20 de ani și că le-a impus tuturor antrenorilor aceeași lecție. Cu sau fără el în club, Becali a avut mereu un cuvânt de spus și nu a ezitat să intervină în strategia și componența echipei. Totuși, în ultima perioadă, Mihai Stoica a devenit interlocutorul principal al patronului și discută direct cu acesta.

Costel Gâlcă nu dorește să o mai antreneze pe FCSB

Fostul antrenor al FCSB, Costel Gâlcă, a declarat că nu mai are în plan să revină la club și să lucreze cu Gigi Becali. El a afirmat că, în fotbalul românesc, există influențe externe care pot afecta munca antrenorului și pot pune presiune asupra acestuia.

Gâlcă a recunoscut că a mai discutat cu alte echipe, dar nu s-a concretizat nimic. Cu toate acestea, el a menționat că, în viitor, este posibil să își găsească un alt angajament.

Dorin Rotariu pleacă de la FCSB!

Decizia de a-l excluda pe Dorin Rotariu din cantonamentul din Antalya a dus la decizia jucătorului de a rezilia contractul cu FCSB. Fotbalistul care a adunat 10 selecții în naționala României nu a mai dorit să își continue cariera la echipa roș-albastră, în special după declarațiile publice ale lui Gigi Becali, care își exprima dorința de a se despărți de el.

Mihai Stoica a confirmat că Rotariu urmează să semneze rezilierea contractului și va deveni jucător liber de transfer în perioada următoare. Această mișcare va oferi șansa fotbalistului de a-și găsi un nou club în Europa.

Plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB, incertă

Situația lui Andrea Compagno, atacantul italian al FCSB, rămâne neclară în această perioadă de transferuri. Conform declarațiilor lui Mihai Stoica, jucătorul nu a semnat încă cu nicio altă echipă și există posibilitatea să rămână la FCSB.

Stoica a precizat că nu are informații despre un posibil interes din partea lui Olympiacos pentru Compagno și că este posibil ca acesta să decidă să rămână în continuare la FCSB. Totuși, toate ofertele primite de club au fost acceptate și decizia finală îi aparține jucătorului.

În concluzie, FCSB continuă să facă valuri în SuperLiga României, obținând victorii categorice și reușind să își mențină poziția de lider în clasament. Cu toate acestea, clubul se confruntă și cu plecări incerte ale unor jucători importanți, precum Dorin Rotariu și Andrea Compagno. Fanii sunt curioși să vadă cum va evolua echipa în continuare și ce mutări va face pe piața de transferuri în această perioadă.

TAGS:FCSB, Universitatea Craiova, Mihai Stoica, Gigi Becali, Costel Gâlcă, Andrea Compagno, Dorin Rotariu, SuperLigă, transferuri, patronul Gigi Becali

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments